Mainos:Helsingin poliisi valvoo näkyvästi yleistä järjestystä ja turvallisuutta julkisilla paikoilla vappuna 30.4.–1.5.2020

NordenBladet —

29.04.2020 klo 10.50Helsinki
Poliisi valvoo näkyvästi yleistä järjestystä ja turvallisuutta Helsingin keskustassa ja muualla kaupungissa vappuaattoiltana ja vapunpäivänä 30.4.–1.5.2020.
– Ihmisten ei tänä vappuna pidä kokoontua sankoin joukoin Helsingin keskustassa, esimerkiksi kaduilla ja puistoissa. Kaikkien on kannettava tästä vastuunsa, ja vanhempien on syytä muistuttaa nuoria siitä, että myöskään he eivät kokoonnu suurissa ryhmissä julkisilla paikoilla, painottaa ylikomisario Seppo Kujala Helsingin poliisilaitokselta.
Koronaepidemian vuoksi Helsingin keskustassa ei tänä vuonna järjestetä perinteisiä vapputapahtumia, esimerkiksi vappupuheita ja -kulkueita. Helsingin kaupunki tarjoaa yhdessä kumppaneidensa kanssa vapputapahtumia virtuaalisesti verkossa. Esimerkiksi perinteinen Havis Amanda -patsaan eli Mantan lakitus toteutetaan virtuaalitodellisuudessa.
– Helsingin keskustassa ei tänä vappuna ole ohjelmaa, eikä esimerkiksi Esplanadin puistoon, Havis Amandan ympäristöön ja Kaivopuistoon ole syytä mennä. Vaikka ihmiset kokoontuisivat pienissä ryhmissä, useista ryhmistä muodostuu äkkiä isoja satojen henkilöiden joukkoja, joissa yleinen järjestys- ja turvallisuus voi vaarantua, Kujala muistuttaa.
Helsingin poliisi kertoo järjestyksen ja turvallisuuden valvonnasta vappuaattona ja -päivänä Twitterissä osoitteessa: www.twitter.com/helsinkipoliisi sekä Instagramissa osoitteessa: www.instagram.com/helsinkipoliisi/
Twitter-tiliä ja Instagramia voi seurata, vaikka ei itse olisikaan rekisteröitynyt palveluun.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory