Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 28.4.2020

NordenBladet —

28.04.2020 klo 14.38Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Näpistelijä yritti ulos kaupasta patonki pöksyissään
Vantaa, Iskoskuja, 27.4.2020 klo 8.35
Vantaalla nelikymppinen mies jäi kiinni yritettyään anastaa kaupasta elintarvikkeita muutaman euron arvosta. Mies oli ottanut hyllystä patongin, jonka oli tunkenut piiloon housujensa sisään. Tämän jälkeen hän oli yrittänyt piilottaa vaatteisiinsa myös energiajuoman, suklaapatukan ja vaniljarahkaa. Kaupan henkilökunta oli kuitenkin huomannut tapauksen ja näpistelijä napattiin kiinni kassojen jälkeen. Paikalle kutsuttu poliisipartio kuulusteli miehen ja hän myönsi syyllistyneensä asiassa rikokseen. Anastettua omaisuutta ei saatu takaisin myyntikunnossa.
Mies yritti varastaa polkupyörää keskellä päivää Paalutorilla
Vantaa, Iskoskuja, 27.4.2020 klo 14.45
Keski-ikäinen mies jäi kiinni yritettyään varastaa lukittuna ollutta polkupyörää maanantaina iltapäivällä Vantaalla. Mies oli valikoinut pyörätelineestä Nishiki-merkkisen menopelin ja ryhtynyt rikkomaan sen lukkoa mukanaan kantamillaan voimapihdeillä. Läheisen kauppakeskuksen vartijat olivat huomanneet miehen puuhat valvontakameroista ja ottivat miehen kiinni. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä hänen hallustaan löytyi voimapihtien lisäksi murtovälineiksi soveltuvia työkaluja.
Mies vaikutti vartiojoista tutulta ja heidän tutkittuaan tallenteita selvisi, että hän oli anastanut myös muutamaa päivää aikaisemmin polkupyörän läheisen apteekin luota. Mies otettiin kiinni ja häntä epäillään kahdesta varkaudesta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory