Mainos:Kannelmäen juna-asemalla tapahtunut henkirikos: Poliisi jatkaa epäiltyjen ja todistajien kuulusteluja

NordenBladet —

28.04.2020 klo 14.38Helsinki
Poliisi on jatkanut tänään Kannelmäen juna-asemalla Helsingissä sunnuntaina tapahtuneesta henkirikoksesta epäiltyjen kuulusteluja. Poliisi ei voi tässä vaiheessa kertoa julkisuuteen kuulustelujen sisällöistä, koska se voisi haitata esitutkintaa.
‒ Poliisi kuulee myös todistajia. Poliisi on jatkanut kuulustelujen ohessa myös muita tutkintatoimenpiteitä, kuten tarkistanut, pitävätkö kuulusteluissa ja muuten esille tulleet tiedot paikkaansa. Poliisi tekee myös hyvää yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa, mutta emme kuitenkaan lähde erittelemään asiaa enempää tässä vaiheessa tutkintaa, sanoo tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Juhani Vuorisalo Helsingin poliisilaitokselta.
Poliisi ei voi kertoa julkisuuteen kesken olevasta esitutkinnasta tietoja, joita ei ole vahvistettu tai sellaisia tietoja, jotka voisivat vaarantaa esitutkinnan. Poliisin on huomioitava tiedottamisessa, että julkisuuteen annetut tiedot voivat vaikuttaa asianosaisten muistikuviin ja kertomuksiin tahallisesti tai tahattomasti.
‒ Poliisi on tietoinen, että tästä tapauksesta, kuten yleensäkin vakavista rikoksista liikkuu esimerkiksi sosiaalisessa mediassa erilaisia huhuja. Tietoomme on tullut, että sosiaalisessa mediassa liikkuu myös selkeästi vääriä tietoja. Pyydämme, ettei kukaan levittäisi asiasta tai asianosaisista huhuja tai vahvistamattomia tietoja. Mikäli joku tietää asiasta jotain, joka voi olla merkityksellistä asian selvittämisen kannalta, pyydämme häntä ilmoittamaan nämä tiedot viipymättä poliisille.
Tiedot voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi. Kaikki tapahtuneeseen liittyvät tiedot edistävät tutkintaa ja edesauttavat rikosprosessia eli että tekijät joutuvat vastuuseen teostaan.
‒ Haluamme korostaa, että rikoksesta epäillyt on pidätetty ja poliisi tiedottaa kyllä tutkinnan etenemisestä, kun tutkinnassa saadaan uutta tietoa esimerkiksi teon motiivista, asianosaisten suhteesta tai teon olosuhteista. Emme kuitenkaan voi vahvistaa tai kumota erilaisia väitteitä ennen kuin olemme selvittäneet, mitä todella on tapahtunut.
Asiasta tiedotetaan seuraavan kerran, kun tutkinta etenee ja siitä on mahdollista kertoa uutta tietoa. Poliisi tiedottaa uusista tiedoista tiedotteella yhtä aikaa kaikille tiedotusvälineille ja yleisölle.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory