Mainos:Hämeessä oli rauhallinen vuorokausi

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli tehtävämäärällisesti rauhallinen vuorokausi. Partioilla oli tehtäviä 144, joista yövuoron aikana hoidettiin 51. Putkaan vietiin poliisilain perusteella kymmenkunta päihtynyttä tai muuten häiriöksi ollutta henkilöä.
RIIHIMÄKI. Partio tapasi 43-vuotiaan naisen kuljettamassa pakettiautoa alkoholin vaikutuksen alaisena maanantaina Mattilantiellä. Hän puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
RIIHIMÄKI. Parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen maanantai-iltana Valtatiellä 3. Hän ajoi Riihimäen pohjoispuolella poliisipartion ohi kovalla nopeudella etelän suuntaan. Partio lähti seuraamaan kyseistä autoa ja mittasi sille keskinopeusmittarilla 2999 metrin matkalla nopeudeksi 180 km/h. Kuljettaja kuulusteltiin ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Lahti. Hätäkeskus ilmoitti maanantaina iltakuuden aikaan, että mies yrittää varastaa moottoripyörän Launeen Citymarketin pysäköintialueella. Partion mennessä tapahtumapaikalle 32-vuotias mies istui kyseisen moottoripyörän päällä ja väänsi sen lukkopesää ruuvimeisselillä. Hänen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä huumausaineeksi luokiteltavia lääkkeitä huumausaineen käyttörikoksen verran.
Mies otettiin kiinni epäiltynä moottorikulkuneuvon käyttövarkauden yritykseen ja huumausaineen käyttörikokseen.
Lahti. 33-vuotias tavakseen näpistelevä mies oli myymälävarkaissa maanantai-iltana Paasasi 2 sijaitsevassa tavaratalossa. Hän oli ottanut liikkeen sisällä hyllystä varavirtalähteen ja poistanut sen myyntipakkauksesta. Mies ohitti kassalinjan maksamatta tuotetta. Hänellä on 13 aikaisempaa anastusrikosta vuoden sisällä.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory