Päivätiedote Etelä-Pohjanmaa 26.4. 2020

NordenBladet —

26.04.2020 klo 15.58Pohjanmaa
Lauantaina illalla poliisille tuli ilmoitus Vimpelissä liikkuvasta epäillystä rattijuoposta. Poliisi tapasikin etsityn auton keskustasta ja löydettäessä auton kuljettaja oli sammunut autoon kuljettajan paikalle. Kuljettajalle tehdyt testit osoittivat sekä alkoholin, että myös huumeiden käyttöä. Kuljettajan asuntoon tehdyssä etsinnässä löytyi huumekasvattamo sekä erilaisia huumausaineiksi luokiteltavia lääkkeitä ja huumeita. Autonkuljettaja ja samassa asunnossa asusteleva nainen tuotiin poliisiasemalle asian tarkempaa selvittelyä varten.
Sunnuntaiaamuna poliisille ilmoitettiin ilmeisissä murtoaikeissa olevasta henkilöstä Seinäjoella Hallilan alueella. Poliisi tavoittikin pakettiauton vierestä entuudestaan poliisin tunteman henkilön. Miehellä oli mukanaan paljon murtovarkauteen sopivia esineitä ja mies oli liikkeellä anastetulla polkupyörällä. Ajoneuvoon aiheutui jonkin verran vaurioita ja tekijäepäilty tuotiin poliisiaseman putkaan.
Lauantaina hiukan ennen puoltayötä poliisipartiota vastaan ajoi Kurikan keskustassa huomattavalla ylinopeudella henkilöauto. Poliisin antamasta pysäytyskäskystä piittaamatta vastaan tullut auto jatkoi ajoaan Kurikan keskustan tuntumassa edelleen käyttäen suurta ajonopeutta. Kuljettaja ajoi lopulta muutaman minuutin takaa-ajon jälkeen piha-alueelle, josta ei päässyt ajoaan jatkamaan. Autoa kuljettanut nuori paikkakuntalaismies ei omistanut lainkaan ajokorttia ja ajoneuvo oli liikenteestä poistettu. Puhalluskoe osoitti törkeää rattijuopumusta. Kyydissä oli yksi matkustaja.
Sunnuntaina aamuyöstä kolmen kieppeillä poliisipartio mittasi Seinäjoella keskustan tuntumassa Pohjan valtatiellä kahdeksankymmenen kilometrin rajoitusalueella tuplasti sallittua suuremman nopeuden paikkakuntalaiselle nuorukaiselle. Kuljettajalla kolmisen kuukautta voimassa ollut ajo-oikeus meni ainakin kesäksi ja seurauksena tulee olemaan käräjäkäynti. Kyydissä oli kolme muuta matkustajaa. Tällaisessa nuorten yöaikaan suorittamissa usein kovalla ylinopeudella tehdyissä ajeluissa on kyseessä ilmiö, joka valitettavasti toistuu joka kevät ja on omiaan aiheuttamaan vakavaa vahinkoa.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory