Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 26.4.2020

NordenBladet —

26.04.2020 klo 09.43Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta
Vantaa, Simonkylä, 25.4.2020 klo 21.10
Koivukyläntiellä poliisipartio päätti tarkistaa edellä ajavan henkilöauton kuljettajan ajokunnon. Reilu 30-vuotias ajo-oikeudeton mieskuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nolla promillea, mutta kieltäytyi huumausaineen pikatestistä. Kuljettaja käytettiin verikokeessa. Partio kuulusteli kuljettajan ja hän myönsi rattijuopumuksen ja huumausaineen käyttörikoksen, mikäli verikokeet sen osoittavat. Kuljettaja määrättiin uuteen väliaikaiseen ajokieltoon. Hänet kuljetettiin takaisin Koivukyläntielle ja päästettiin jatkamaan illan viettoa.
Törkeä rattijuopumus
Vantaa, Mikkola, 25.4.2020 klo 20.40
Kulomäentiellä poliisipartio ajoi kohti itää, kun he havaitsivat edellä ajan henkilöauton mutkittelevan jonkin verran. Partio pysäytti auton kuljettajan ajokunnon tarkastamiseksi. Noin 40-vuotia mieskuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin1,33 mg/l. Kuljettaja käytettiin verikokeessa ja hänet tuotiin kiinni otettuna Vantaan poliisivankilaan.
Huumausainerikos ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapito
Vantaa, Pakkala, 25.4.2020 klo 21.30
Poliisipartio sai Hätäkeskukselta tehtäväksi mennä Jumbon vieressä olevalle ABC:lle, jonka pihassa autossa oli sammuneena kaksi miestä. Auton ajoa ei nähty. Kuljettajan paikalla oli noin 30-vuotias mies, joka kiisti ajaneensa autoa. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä hänen hallustaan löytyi 5kpl epäiltyä Subutex 8mg tablettia. Lisäksi hänen housun kauluksesta löytyi tupessa oleva morapuukko. Kuljettaja otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä huumausainerikokseen ja hänet tuotiin Vantaan poliisivankilaan.
Törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen
Vantaa, Keimola, 25.4.2020 klo 21.40
Poliisipartio oli suorittamassa nopeusvalvontaa Hämeenlinnanväylällä Klaukkalan liittymässä. Partio havaitsi etelän suuntaan erittäin suurta nopeutta ajavan henkilöauton. Tutka näytti auton nopeudeksi 197 km/h ( -3 km/h ) nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h. Partio lähti auton perään ja pysäytti sen ennen Kivistön liittymää. Autoa kuljetti 18-vuotias mies. Lisäksi autossa oli kyydissä kolme matkustajaa.
Törkeä rattijuopumus
Vantaa, Myyrmäki, 25.4.2020
Poliisipartio näki henkilöauton olevan käynnissä jalkakäytävällä Raappavuorentien ja Martinlaaksontien risteyksessä. Autossa näkyi kuljettaja ja apukuljettaja. Auto kiinnitti huomiota, koska siitä oli tullut puolitoista tuntia aiemmin ilmoitus hätäkeskukseen. Tällöin ilmoittaja epäili kuljettajan olevan päihtynyt. Partio tapasi tuolloin auton tyhjänä parkissa Martinlaakson ostoskeskuksella, mutta ei ajossa. Partio havaitsi auton lähtevän ajoon jalkakäytävältä ja pysäytti sen Raappavuorentien ja Uomatien risteyksessä sijaitsevalle bussipysäkille. Noin 40-vuotias mieskuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin 1,33 mg/l. Kuljettaja kertoi juoneensa monta olutta ennen ajoon lähtöä. Hänet käytettiin verikokeessa ja tuotiin kiinni otettuna Vantaan poliisivankilaan.
Rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos
Vantaa, Ilola, 26.4.2020 klo 04.25
Koivukylänväylällä poliisipartio pysäytti henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkastamiseksi. Vuonna 1989 syntynyt mieskuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nolla promillea. Hänelle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille ja kokaiinille. Kuljettaja käytettiin verikokeessa ja partio kuulusteli hänet. Kuljettaja myönsi syyllistyneensä tutkittavaan rikokseen, mikäli verikokeet sen osoittavat.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory