Turun pääpoliisiaseman päivittäisrikostutkinnan tiedote 25.4.2020

NordenBladet —

25.04.2020 klo 11.05Lounais-Suomi
Turun pääpoliisiaseman päivittäisrikostutkinnan tiedote 25.4.2020
Rattijuopumus Kaarinassa
Poliisipartio päätti pysäyttää henkilöauton tarkistukseen Kaarinassa Saaristotiellä perjantaina 24.4.2020 klo 10.46. Ajoneuvon pysäytyksen yhteydessä selvisi, että autoa kuljetti vuonna 1996 syntynyt nainen. Hänelle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Nainen oli myös ajokiellossa. Naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Rattijuopumus Turussa
Perjantaina 24.4.2020 klo 16.10 poliisipartion pysäyttämäksi tuli vuonna 1990 syntynyt mies henkilöautollaan. Mies pysäytettiin Turussa Vanhalla Hämeentiellä. Miehelle suoritettiin huumepikatesti ja se oli positiivinen kokaiinille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Rattijuopumus Turussa
Perjantaina 24.4.2020 klo 16.30 poliisipartio havaitsi Turussa Mathilda Wreden kadulla vastaantulevan henkilöauton, jonka he päättivät tarkistaa. Ajoneuvoa kuljetti tällöin mieshenkilö. Poliisipartio kääntyi auton perään ja saavutti auton hetken kuluttua. Auto pysähtyi läheisen liikekiinteistön pihaan. Tällöin kuljettajan paikalla istuikin nainen. Apukuskin paikalla istui sama mies, joka oli kuljettanut autoa, kun se ajoi vastaan poliiseja. Naiselle suoritettu puhalluskoe oli 0,64 mg/l ja miehelle suoritettu puhalluskoe oli 0,53 mg/l. Nainen myönsi, että he olivat vaihtaneet kuskia yksissä liikennevaloissa ennen kun saapuivat liikekiinteistön pihaan.
Naiselle suoritettiin tarkkuusalkometrikoe poliisiasemalla ja sen tulos oli 0,50 mg/l, joten häntä epäillään rattijuopumuksesta. Miehen osalta veren alkoholipitoisuuden lopullinen tulos selviää verikokeiden tulosten valmistuttua. Ajo-oikeuden omistava nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miehellä ei ollut lainkaan ajo-oikeutta, eli häntä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Rattijuopumus Naantalissa
Poliisipartio oli valvomassa Rymättylän keskustan liikennettä perjantaina 24.4.2020 klo 18.35 aikaan. Paikallisen kaupan pihaan saapui pakettiauto. Autosta tuli ulos päihtyneen näköinen / oloinen mies ulos. Mies päätettiin puhalluttaa ja puhalluksen tulos oli 1,86 promillea. Mies pääsi jatkopuhallutukseen poliisiasemalle ja tarkkuusalkometripuhalluksen tulos oli 0,61 mg/l. Tämä vuonna 1977 syntynyt mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta.
Rattijuopumus Naantalissa
Poliisipartio päätti tarkistaa erään henkilöauton kuljettajan kunnon perjantaina 24.4.2020 klo 19.20 Naantalissa Ahteentiellä. Kyseinen henkilöauto kuitenkin kiihdytti vauhtiaan ja pääsi poliisin ulottumattomiin ennen kuin se saatiin pysäytettyä. Ajoneuvo ja sen kuljettaja löytyvät pienen etsiskelyn kuluttua lähimaastosta. Ajoneuvon kuljettajaksi tunnistettiin vuonna 1976 syntynyt mies. Hän puhalsi alkometriin 1,71 promillea. Miestä on syytä epäillä törkeästä rattijuopumuksesta ja veren lopullinen alkoholipitoisuus selviää verikokeiden tulosten valmistuttua. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Rattijuopumus Raisiossa
Perjantaina 24.4.2020 klo 23.30 aikaan poliisipartio havaitsi Raisiossa Nesteentiellä huomattavaa ylinopeutta ajavan auton tulevan vastaan. Autolle mitattiin nopeudeksi 116 km/h alueella, missä oli 50 km/h nopeusrajoitus. Partio lähti kyseisen auton perään, mutta tämä lähti ajamaan karkuun. Hetken lähietsinnän jälkeen poliisipartio löysi ajoneuvon Nesteentien päästä. Ajoneuvon kuljettajan paikalla istui vuonna 1999 syntynyt nuori mies, joka tunnusti ajaneensa poliiseja karkuun. Mies puhalsi alkometriin 0,34 mg/l, joten häntä on syytä epäillä rattijuopumuksesta ja ylinopeuden osalta törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Veren lopullinen alkoholipitoisuus selviää verikokeiden tulosten valmistuttua.
Rattijuopumus Naantalissa
Naantalin Kordelininkadulla poliisipartion tarkastukseen päätyi perjantaina 24.4.2020 klo 23.45 vuonna 1969 syntynyt mies pakettiautollaan. Mies puhalsi alkometriin 1,64 promillea. Myöhemmin poliisiasemalla tarkkuusalkometripuhallus oli 0,93 mg/l. Näin ollen mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta.
Ylinopeutta Naantalissa
Lauantaina 25.4.2020 klo 02.10 poliisipartiota vastaan tuli henkilöauto kovaa ylinopeutta. Henkilöauto ajoi Armonlaaksontietä Turun suuntaan 80 km/h alueella. Autolle mitattiin nopeudeksi 175 km/h. Poliisipartio kääntyi auton perään ja sai sen pysähdyksiin hetken kuluttua. Ajoneuvoa kuljettanut, vuonna 1997 syntynyt mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory