Mainos:Laaja huumausaineiden levitykseen liittyvä rikoskokonaisuus selvitetty

NordenBladet ‚ÄĒ

22.04.2020 klo 16.05Itä-Uusimaa
Itä-Uudenmaan poliisi on selvittänyt laajan huumausaineiden levitykseen liittyvän rikoskokonaisuuden.Pääepäiltynä asiassa on 56-vuotias Vantaalainen mies, jota epäillään nyt yhteensä kuudesta törkeästä huumausainerikoksesta. Miehellä on jo ennestään mittava rikoshistoria.
Nyt tutkittujen rikosten ep√§ill√§√§n tapahtuneen marraskuun 2019 ja tammikuun 2020 v√§lisen√§ aikana. ‚Äď T√§n√§ aikana miehen ep√§ill√§√§n hankkineen ja myyneen yhteens√§ noin 70 000 euron arvosta huumausaineita, p√§√§asiassa amfetamiinia ja Subutex -tabletteja, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Rauno J√§ms√§. – N√§iden lis√§ksi miehen ep√§ill√§√§n myyneen my√∂s kokaiinia ja marihuanaa. P√§√§ep√§illyn lis√§ksi kokonaisuudessa on ep√§iltyn√§ 11 muuta henkil√∂√§, joista seitsem√§√§ ep√§ill√§√§n niin ik√§√§n t√∂rke√§st√§ huumausainerikoksesta ja nelj√§√§ muuta perusmuotoisesta huumausainerikoksesta, J√§ms√§ jatkaa.
Pääepäilty otettiin kiinni Helsingissä tammikuun lopulla 2020 ja hän on ollut vangittuna siitä asti. Kiinnioton yhteydessä miehen hallusta takavarikoitiin sekä amfetamiinia että Subutex-tabletteja sekä tuhansia euroja käteistä rahaa. Lähes välittömästi kiinnioton jälkeen miehen asunnolta Vantaalla löydettiin henkirikoksen uhrina kuolleen miehen ruumis. Henkirikoksen epäillään tapahtuneen pääepäillyn asunnossa 10 päivää ennen kuin mies otettiin kiinni, eikä se ollut tullut ilmi ennen kiinniottoa. Henkirikosta on tutkittu yhtä aikaa huumejutun kanssa ja siitä epäillään huumejutun päätekijän lisäksi kahta muuta henkilöä. Henkirikoksesta on tiedotettu jo kerran aiemmin 15.4.2020.Huumausaineiden levitykseen liittyvä rikoskokonaisuus on siirtynyt syyteharkintaan Etelä-Suomen syyttäjäalueelle tällä viikolla.
Pääepäillyn hallusta takavarikoituja Subutex tablettejajpg, 262,4 kB
Takavarikoitua Amfetamiiniajpg, 265 kB
Takavarikoitua rahaajpg, 403,9 kB

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory