Mainos:Kuvamaraton onnistui hienosti – Katso yli sata kuvaa poliisin arkipäivästä!

NordenBladet —

22.04.2020 klo 14.29Sisä-Suomi
Sisä-Suomen poliisilaitos järjesti Twitterissä eilen 17 tunnin kuvamaratonin, jonka aikana julkaisimme 113 kuvaa. Maratonin tarkoituksena oli luoda vakautta ja yleistä järjestystä ja turvallisuutta vallitsevissa poikkeusoloissa. Muistutimme, että toimimme ja turvaamme kaikkina aikoina.
Kuvia julkaistiin keskimäärin 10 minuutin välein. Kuvia julkaistiin monista kunnista, poliisiasemilta, tehtävistä ja tekijöistä. Mukana on myös useita twiitin mittaisia henkilöesittelyjä. Kuvista selviää mm. missä päin meillä on “Mersu” käytössä, miltä näyttää tilannekeskuksessa ja millaisia voimankäyttöharjoituksia meillä muun muassa oli yhtenä päivänä. Äänekosken poliisiasemankin tilanne selviää maratonista. Ja tietenkin poliisikoirista löytyy myös kuvaa.
Twiitit ovat tähän mennessä tavoittaneet noin 350 000 twitterinkäyttäjän “seinän”. -Uskon, että maratonin avulla saimme lisättyä kansalaisten luottamusta poliisiin ja siihen, että olemme täällä kansalaisia varten. Saimme myös hyvin valaistua sitä, kuinka monenlaisia tehtäviä ja toimijoita meillä on, toteaa viestintäpäällikkö, ylikonstaapeli Nina Juurakko-Vesikko.
Twitter-kuvamaratonin sato on luettavissa edelleen. Pääset katsomaan ja lukemaan päivitykset ilman kirjautumistakin, kirjoita hakukoneeseen hakusanoiksi Twitter Sisä-Suomi poliisi. Kommentointi tai tykkääminen vaatii kirjautumisen. Suora linkki: www.twitter.com/sisupoliisi.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory