Pasi Mettälästä rikostorjuntasektorin johtaja

NordenBladet — ​Rikosylikomisario Pasi Mettälä on nimitetty rikostorjuntasektorin johtajaksi rikosylikomisarion virkaan. Mettälä toimii tällä hetkellä Sisä-Suomen poliisilaitoksen Pirkanmaan tutkintayksikön johtajana. Mettälä aloittaa uudessa tehtävässä 1.6.2020. Aikaisempi rikostorjuntasektorin johtaja, rikosylikomisario Ilkka Laasanen jää eläkkeelle.
Mettälä on toiminut tutkinta- ja muissa rikostorjuntatehtävissä 90-luvulta lähtien. Mettälä on toiminut poliisissa tutkinnanjohtajana ja tutkintaryhmien esimiestehtävissä Tampereella, Helsingissä ja keskusrikospoliisissa sekä lisäksi Tullihallituksessa ja Eteläisessä tullipiirissä. Lisäksi Mettälä on työskennellyt poliisiuransa alkuvaiheessa järjestyspoliisitehtävissä.
Mettälä on suorittanut poliisin perustutkinnon vuonna 1991. Hän on valmistunut hallintotieteiden maisteriksi vuonna 2008.
-Siirryn hyvällä mielellä hoitamaan tätä uutta tehtävää, kun tiedän asioiden olevan edeltäjäni jäljiltä hyvässä hoidossa. Olen kiitollinen valinnastani ja luottamuksesta ja odotan innolla uutta, Mettälä toteaa.
Mettälä_Pasijpg, 1,1 MB

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory