Mainos:Imagotutkimus: poliisikoulutus kiinnostava ja arvostettu nuorten keskuudessa

NordenBladet ‚ÄĒ

21.04.2020 klo 12.50Poliisiammattikorkeakoulu

Suomalaisnuoret arvioivat Poliisiammattikorkeakoulun kärkikastiin ammattikorkeakoulujen arvostusta kartoittavassa tutkimuksessa. Polamk sai Taloustutkimuksen imagotutkimuksessa vertailun parhaan kokonaisarvosanan.
РPoliisiammattikorkeakoulu tunnetaan tänä päivänä nuorten keskuudessa erittäin hyvin. Oppilaitos on kasvattanut kiinnostavuuttaan opiskelupaikkana ja on tutkimuksen mukaan neljän kiinnostavimman ammattikorkeakoulun joukossa. Tällä on luonnollisesti erityinen merkitys pienelle, turvallisuuden moniosaajia kouluttavalle korkeakoululle, sanoo rehtori Kimmo Himberg.
Poliisiammattikorkeakoululla on nuorten mukaan useita erityisiä vahvuuksia: opetus on tasokasta ja tutkinto on arvostettu työmarkkinoilla. Polamkin maine opiskelupaikkana on hyvä, ja oppilaitos erottuu edukseen korkeakoulujen joukossa.
Myös Poliisiammattikorkeakoulun näkyvyys verkossa ja sosiaalisessa mediassa arvostetaan korkealle.
РTutkimuksen perusteella meidän on edelleen pohdittava, miten teemme poliisiuran kansainväliset mahdollisuudet näkyviksi nuorille. Suomalainen poliisi työskentelee tänä päivänä aktiivisesti kansainvälisen poliisitoiminnan eri alueilla, ja poliisiopiskelijamme ottavat tähän monin tavoin tuntumaa jo koulutuksen aikana.
Taloustutkimus selvitti helmi-maaliskuussa 2020 ammattikorkeakouluja koskevia mielikuvia ja tunnettuutta nuorten keskuudessa. Korkeakoulujen imagotutkimus tehtiin sähköisenä kyselynä ja siihen vastasi valtakunnallisesti noin 3 000 alle 30-vuotiasta suomalaista.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory