Loukkaantunut susi lopetettiin Espoossa

NordenBladet — Länsi-Uudenmaan poliisi on saanut maaliskuusta alkaen ilmoituksia loukkaantuneesta sudesta, joka liikkuu kolmella jalalla. Susi on liikkunut laajalla alueella, joten sitä ole aiemmin tavoitettu. Havaintoja on ainakin Lohjalta, Veikkolasta, Espoosta ja Kauniaisista. Susi on kuitenkin noudattanut Uudenmaan eristystä, eikä ole pyrkinyt poistumaan maakunnasta.
Tänään susi havaittiin mm. Kauniaisten uimahallin pihassa ja Espoon Koskelossa ja sen todettiin liikkuvan kolmella jalalla. Oikea etukäpälä oli vaurioitunut, joten susi ei pystynyt hankkimaan ravintoaan metsästämällä. Suden liikkumisesta pihamailla oli myös useita havaintoja.
Poliisi teki eläinsuojeluasetuksen perusteella lopettamispäätöksen ja Espoon-Kauniaisten riistamiehet jäljestivät suden, joka tavoitettiin Bodom-järven koillispuolelta ja pääsi kärsimyksistään.
Kyseessä oli täysikasvuinen uros, iältään n. 1,5-2-vuotias ja painoltaan 32 kg. Päällisen tarkastuksen mukaan susi vaikutti nälkiintyneeltä. Suden toinen etujalka oli polven kohdalta poikki. Toisin sanoen jalan alaosa puuttui kokonaan.
Susijpg, 349,1 kB

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory