Mainos:Muutoksia asetarkastuksiin Lapin poliisilaitoksella

NordenBladet ‚ÄĒ Vallitsevan pandemian vuoksi Lapin poliisilaitos on tehnyt ampuma-aseiden tarkastusten hoitamiseen er√§it√§ muutoksia.
Rovaniemen poliisiasemalla asetarkastukset hoidetaan toistaiseksi vain ajanvarauksella keskiviikkoisin. Asetarkastukseen voit varata ajan sähköisen ajanvarauksen kautta tai poliisin valtakunnallisen neuvontapalvelun kautta p. 0295 419 800. Aikaa varatessasi huomaa varattavien aikojen määrä:

1-2 asetta: yksi aika
3-5 asetta: kaksi aikaa

Kemin poliisiasemalla ei tarkasteta aseita tällä hetkellä. Aseen voi käydä esittämässä Torniossa, jossa asetarkastuksia hoidetaan keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12-15 (ilman ajanvarausta).
Myöskään Kittilän ja Kolarin poliisiasemilla ei tarkasteta aseita tällä hetkellä. Asetarkastukset on keskitetty Muonioon, jossa aseita tarkastetaan vain ajanvarauksella. Ajan voi varata puhelinnumerosta 0295 416 896.
Muilla toimipaikoilla tarkastusajankohtiin ei ole tehty muutoksia. Asetarkastuskäytäntöjä voidaan ohjeistaa paikallisesti.
Aseen voi käydä esittämässä myös muualla kuin lähimmällä poliisiasemalla. Päivitämme yhteystietojamme poliisi.fi/lappi -verkkosivuilla ja sieltä voit tarkistaa paitsi asetarkastusten ajankohdat, myös muiden lupapalveluiden tarjonnan.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory