Mainos:Ylinopeuksia, rattijuopumuksia ja muutakin Pohjois-Savon alueella.

NordenBladet ‚ÄĒ

19.04.2020 klo 14.44Itä-Suomi
Iisalmessa kuljetti lauantaina noin klo 19.00 paikkakuntalainen vuonna 1971 syntynyt mies henkilöautoa päihtyneenä Kivirannantiellä. Kuljettaja vietiin poliisipartion toimesta tarkkuusalkometrikokeeseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena. Auto pysäytettiin normaalin liikennevalvonnan yhteydessä.
Kuopiossa paikkakuntalainen vuonna 2001 syntynyt mies kuljetti Puistokadulla lauantaina klo 22.50 henkilöautoa 97 km/h, sallitun nopeuden ollessa kyseisessä kohdassa 50 km/h. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Pohjois-Savon alueella on poliisin saamien tietojen mukaan kuluneella viikolla liikkunut kaksi miestä, jotka ovat pyrkineet erilaisin verukkein erityisesti iäkkäiden ihmisten asuntoihin. Tilanteissa miehet ovat kertoneet mm. olevansa koronan vuoksi määrättyjä tarkastamaan missä kunnossa ihmiset ovat ja saavatko he riittävästi apua.
Miehet ovat pyrkineet asuntoihin sisälle ja poliisilla on syytä olettaa, että tavoitteena on ollut anastaa asukkaiden omaisuutta. Yhdessä tapauksessa heidän epäillään onnistuneen saamaan vähäisen määrän omaisuutta anastettua ja asiasta on kirjattu rikosilmoitus. Poliisi kehottaa suhtautumaan varauksella tuntemattomiin henkilöihin, jotka pyrkivät asuntoon sisälle.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory