Mainos:Agressiivinen näpistelijä ja liikennerikoksia Kajaanissa

NordenBladet —

19.04.2020 klo 12.18Oulu
Kajaanin Komiaholla sijaitsevasta liikekiinteistöstä oli anastettu ruokaa lauantai-iltana 18.4.2020. Vartija otti kuitenkin tekijän kiinni hänen ollessa poistumassa liikkeestä ja omaisuus saatiin takaisin. Tekijänä ollut kajaanilainen mies käyttäytyi aggressiivisesti paikalla ja hänelle jouduttiin laittamaan käsirauhat. Poliisi vei miehen rauhoittumaan Kajaanin poliisivankilaan.
Poliisi pysäytti törkeästä rattijuopumuksesta epäillyn kajaanilaisen miehen ajon VT 5:llä Kajaanissa perjantai-iltana 17.4.2020 ulkopuolisen ilmoitettua pientaretta kyntävästä autosta. Mies puhalsi poliisin alkometriin 0,74 mg/l, joten mies vietiin tarkkuusalkometrikokeisiin ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Auton takapenkillä oli ampuma-aseita, jotka eivät olleet vaatimusten mukaisesti suojapusseissa, joten asiassa epäillään myös ampuma-aserikkomusta. Ampuma-aselain mukaan ampuma-aseita saa kuljettaa moottorikäyttöisessä ajoneuvossa vain lataamattomana suojuksessa tai sijoitettuna suojattuun tilaan.
Poliisi pysäytti kovaa ylinopeutta ajaneen kajaanilaisen autoilijan Paltaniementiellä perjantai-iltana 17.4.2020 ja määräsi tämän väliaikaiseen ajokieltoon. Miehen epäillään ajaneen 149 km/h keskinopeutta yli kilometrin matkalla paikassa, jossa on 80 km/h nopeusrajoitus ja syyllistyneen asiassa törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.
Nuori mies ajoi poliisia pakoon liikennekäytöstä poistetulla mopolla Kajaanin keskustassa lauantaina aamuyöstä 18.4.2020. Kuljettajan epäillään käyttäneen pakomatkan aikana ylinopeutta ja ajaneen päin punaisia liikennevaloja. Hänen epäillään syyllistyneen asiassa mm. törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Kuljettajalla ei ollut myöskään ajo-oikeutta ja hänen käyttämänsä mopoksi rekisteröidyn ajopelin epäillään kulkeneen yli 65 km/h. Poliisi kirjasi asiasta rikosilmoituksen ja ilmoitti asiasta myös Trafille ja Vakesille.
Poliisin haaviin päätyi myös kajaanilainen nainen, jonka poliisi tapasi autoilemasta Kajaanin Lehtikankaalla sunnuntaiyönä 19.4.2020. Naiselle suoritettu pikatesti näytti positiivista huumausaineille. Autosta löytyi myös mm. huumausaineeksi luokiteltuja lääkeaineita. Nainen vietiin verikokeisiin tarkemman päihtymystilan selvittämiseksi. Naista epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory