Mainos:Lounais-Suomen poliisilla tavanomainen viikonloppu

NordenBladet ‚ÄĒ

19.04.2020 klo 09.53Lounais-Suomi
Lounais-Suomen poliisilla oli suhteellisen tavanomainen viikonloppu. Perjantain ja lauantain välinen yö oli selkeästi vilkkaampi koko alueella kuin lauantain ja sunnuntain välinen yö. Tehtävämäärät eivät poikenneet olennaisesti normaalista viikonlopusta.
Poliisia työllistivät niin rattijuopot, itsetuhoiset ihmiset kuin kotihälytykset. Kotihälytysten määrä oli samalla tasolla viime vuoden vastaavaan viikonloppuun verrattuna. Molempina viikonloppuina perjantai-illasta sunnuntaiaamuun koko Lounais-Suomen poliisilaitoksen alueella oli kotihälytyksiä alle 70 kappaletta. Tämä sisältää tehtävät perheväkivallasta, henkilöstä häiriöksi sekä metelistä ilmoittamisen.
Poliisi suoritti viikonlopun aikana ravintolavalvontaa koko poliisilaitoksen alueella. Valtiovallan ohjeistukset ovat menneet hyvin ravintoloitsijoille perille ja ruokaravintoloihinkaan ei jääty syömään ostettuja eväitä, vaan ne noudettiin ja syötiin muualla.
Nuorison kokoontumisiin poliisi puuttui koko poliisipiirin alueella. Pienimuotoisia autojen kokooontumisajoja havaittiin molempina öinä. Nämä kokoontumiset pysyivät asiallisina poliisipartioiden valvonnan vuoksi.
Poliisi tulee lähiviikkoinakin puuttumaan yli kymmenen hengen kokoontumisiin, sillä joukkokokoontumisten voidaan katsoa vaarantavan yleistä järjestystä ja turvallisuutta koronaviruksen leviämisen vaaran takia.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory