Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 18.4.2020

NordenBladet —

18.04.2020 klo 13.53Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Näpistys
Vantaa, Ratatie 17.4.2020 klo 20.49
50-vuotias mies asioi kauppaliikkeessä laittamalla 12 kpl lonkerotölkkejä reppuunsa ja tämän jälkeen poistumalla maksamatta. Vartijat ottivat miehen kiinni kassalinjan jälkeen ja omaisuus saatiin myyntikuntoisena takaisin. Poliisipartio kävi paikalla antamassa miehelle sakon tapauksesta.
Vahingonteko
Vantaa, Peltomyyränkuja 17.3.2020
Poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän, jossa vartijalla kiinniotettuna mies, joka oli rikkonut bussin ikkunan. Paikalla selvisi, että miehellä ja kuljettajalla oli tullut erimielisyyksiä matkustamisesta ja bussilipuista. Tämän seurauksena mies oli lyönyt bussin ikkunaan potkulaudalla. Asiassa kirjattiin rikosilmoitus vahingonteosta.
Pahoinpitely
Vantaa, Siilintaival 18.4.2020 klo 3.00
Poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän tappelusta Siilintaivaalle. Paikalla selvisi, että kolmen hengen seurue oli ollut viettämässä iltaa yhden seurueen henkilön asunnolla. Illan vieton aikana seurueen 19-v nainen alkoi saamaan viestejä entiseltä poikaystävältään, jolloin seurueen 19-v mies pyysi jättämään naisen rauhaan. Tämän seurauksena entinen poikaystävä tuli paikalle ja tilanne kärjistyi kiinnikäymiseksi asunnon pihalla, jossa entinen poikaystävä löi 19-v miestä nyrkillä kasvoihin. Tilanteessa myös entisen poikaystävän kanssa paikalle tullut 48-vuotias mies löi nyrkillä seurueen 27-v miestä kasvoihin. Tekijät olivat poistuneet paikalta ennen poliisia, mutta heidän henkilöllisyytensä ovat poliisin tiedossa.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory