Mainos:Espoon Suurpellossa tapahtuneen murhan esitutkinta on päättynyt

NordenBladet —

17.04.2020 klo 12.01Länsi-Uusimaa
Espoon Suurpellossa 19.1.2020 tapahtuneen murhan esitutkinta on päättynyt 17.4.2020. Rikoksesta epäilty nainen menehtyi 6.2.2020. Koska rikoksesta epäilty on menehtynyt, ei rikosasiaa tulla saattamaan syyteharkintaan.
Esitutkinnassa selvisi, että 35-vuotias nainen surmasi 2-vuotiaan poikansa tyynyllä tukehduttamalla. Teko tapahtui aamuyön tunteina naisen asunnossa Espoossa Suurpellon puistokadulla. Äiti oli teon hetkellä asunnossa lapsensa kanssa kahden. Muita osallisia tekoon ei ole. Nainen on oleskellut teon jälkeen asunnossa. Teon tultua ilmi poliisi otti naisen kiinni hänen asunnostaan sunnuntai-iltana.
Poliisi on tutkinut tekoa nimikkeellä murha. Tekotapaa on ollut syytä pitää julmana ja raakana ja lisäksi tekoa on edeltänyt ainakin jonkinasteinen vakaa harkinta.
Esitutkinnan päätyttyä tutkintamateriaali tulee niiltä osin julkiseksi, kuin se ei ole lailla salassa pidettäväksi määrätty. Poliisi ei tiedota asiasta enempää.
Rikoksesta epäillyn naisen kuoleman syytä on tutkinut Itä-Uudenmaan poliisilaitos ja tämä tutkinta on kokonaan salassa pidettävää lain kuolemansyyn selvittämisestä 15 §:n nojalla.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory