Poliisi pyytää havaintoja Joensuun Karsikossa 23. – 24.3.2020 välisenä yönä tapahtuneesta pahoinpitelystä

NordenBladet —

25.03.2020 klo 11.02Itä-Suomi
Poliisi sai maanantain 23. – tiistain 24.3.2020 välisenä yönä hätäkeskuksen kautta ilmoituksen Joensuun Karsikon kaupunginosassa tapahtuneesta pahoinpitelystä. Pahoinpitelyn tarkkaa aikaa ei ole tiedossa ja tämän hetken tiedon mukaan se on tapahtunut klo 23.00 – 00.30 välillä.
Pahoinpitelyn tarkka paikka Karsikossa on Hiiliruukinkadun ja Pajakadun välisellä tiealueella Pohjolankadulla. Asianomistajan kertomuksen mukaan hän oli liikkeellä yksin, kun kolmen miehen seurue hyökkäsi hänen kimppuunsa. Asianomistaja on kaatunut tilanteessa maahan ja häneen on kohdistettu väkivaltaa mahdollisesti lyöden tai potkien.
Rikoksesta epäiltyjen seurue on liikkunut mahdollisesti hopean värisellä farmari-mallisella henkilöautolla. Seurueen jäsenten tuntomerkit ovat tämän hetken tiedon mukaan seuraavat: mieshenkilöitä, tummat vaatteet, pituus noin 175 – 180 cm.
Poliisi pyytää edellä mainittuihin tietoihin liittyviä havaintoja Karsikon alueelta maanantain ja tiistain väliseltä yöltä. Havainnot ja vihjeet Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory