Näpistelykeikalta vankilaan

NordenBladet — Hollola. 32-vuotias etsintäkuuluettu nainen oli näpistelemässä torstai-iltana tavaratalossa Keskikaankaantiellä. Hän oli repinyt partakonepaketin ja piilottanut tuotteen laukkuunsa. Lisäksi nainen oli ottanut hylystä kaulanauhan ja laittanut myös sen laukkuunsa. Hän oli poistumassa myymälästä, kun vartija otti hänet kiinni. Tämä näpistyskeikka oli naisen 19. anastusrikos vuoden sisällä.
Tapahtuneesta kirjattiin rikosilmoitus näpistyksestä. Nainen kuljetettiin vankilaan etsintäkuulutuksen perusteella.
Jokioinen. Parikymppisen naisen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen torstaina puolenpäivän aikoihin Turuntien ja Valtatie 10 risteyksessä. Nainen oli ajanut henkilöautolla Turuntietä Jokioisten suunnasta tarkoituksenaan kääntyä vasemmalle Valtatielle 10 Forssan suuntaan. Hän ei ollut havainnut Valtatietä 10 Turun suunnasta tullutta kuorma-auton ja perävaunun yhdistelmää. Nainen oli törmännyt hiljaisella nopeudella perävaunuun.
Naisen kuljettama auto vaurioitui hinauskuntoon ja ajoneuvoyhdistelmästä puhkesi rengas. Henkilöauton kuljettaja vietiin tarkastettavaksi sairaalaan.
Hämeenlinna. 35-vuotias mies töni ja retuutti sekä yritti huitaista toista miestä torstaina aamupäivällä Kaurialassa. Tapausta tutkitaan lievänä pahoinpitelynä.
Lahti. Poliisin niin sanotulla vanhalla tutulla tuli nälkä torstaina iltapäivällä. Hän oli mennyt Ajokadulla marketin buffet-ravintolaan, ottanut ruokaa ja mennyt maksamatta syömään ottamaansa ruokaa. Hänellä ei ollut rahaa maksaa ruokaa. Hänen epäillään syyllistyneen lievään petokseen ja hänellä 15 aikaisempaa anastusrikosta vuoden sisällä.
Lahti. Lukuisiin anastusrikoksiin vuoden sisällä syyllistynyt nelikymppinen nainen oli torstaina iltapäivällä jälleen anastuspuuhissa Paavolan kauppaliikkeessä. Hän oli ottanut osastolla tuotteita ja laittanut niitä kassiinsa. Tämän jälkeen nainen oli poistunut myymälästä ohi kassojen maksamatta tuotteita.
Hänen epäillään syyllistyneen näpistykseen ja hän oli myös keskiviikkona näpistelemässä keskustan kauppakeskuksessa.
Lahti. 35-vuotian nainen oli varkaissa torstai-iltana Holman automarketissa. Hän oli kaupassa ottanut tuotteita hyllyiltä ja käynyt sovituskopissa useita kertoja. Hän oli leikannut sovituskopissa takista hälyttimen irti ja pukenut anastetun takin oman takkinsa alle. Osan tavaroista hän oli laittanut laukkuunsa ja taskuihinsa. Nainen oli jättänyt korillisen muita tuotteita kassoille ja poistunut anastettujen tavaroiden kanssa kaupasta maksamatta tuotteita. Vartijat ottivat hänet kiinni kaupan parkkialueelta.
Naisen hallusta löytyi myös vähäinen määrä huumausaineita. Hänen epäillään syyllistyneen varkauteen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory