Rauman poliisiaseman tiedote 31.1.2020

NordenBladet — Poliisipartio oli pysäyttänyt perjantaina 31.1.2020 klo 02.50 aikaan henkilöauton tarkistusta varten. Pysäyttäminen tapahtui Kanavakadulla Raumalla. Kuljettajaksi osoittautui nuori nainen, jolle tehtiin sekä puhalluskoe että pikatesti huumausaineiden osalta. Autossa oli myös yksi matkustaja. Huumetesti osoittautui positiiviseksi ja autosta löytyi pieni määrä amfetamiiniksi epäiltyä huumausainetta. Kuljettajalla ei ollut myöskään voimassaolevaa ajo-oikeutta. Poliisit ottivat kuljettajan kiinni rikoksista epäiltynä ja hänet tuotiin Rauman poliisiasemalle verikokeita varten. Huumausaineeksi epäillyt aineet otettiin takavarikkoon. Alustavassa puhuttelussa kuljettaja oli myöntänyt käyttäneensä amfetamiinia. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
___________________________________
Eurassa Sorkkistentien ja Miekkatien risteyksessä henkilöauto oli eilen 30.1.2020 klo 7.40 – 8.00 aikaan töytäissyt 10 -vuotiasta tyttöä, joka oli loukannut törmäyksen johdosta. Tyttö oli ajanut polkupyörällä Sorkkistentien pyörätietä pitkin ylittäen pyörätien jatkeena olevan suojatien Miekkatien kohdalla. Tyttö oli törmäyksen jälkeen kaatunut pyörätielle. Myös pyörään tuli vaurioita.
Törmännyt autoilija oli pysähtynyt, avannut ikkunan ja kysynyt tytön vointia, jonka jälkeen oli poistunut paikalta jättämättä yhteystietojaan
Tilanteessa loukannut tyttö oli kertonut, että hänen törmännyt auto oli pieni ja väriltään tumman sininen tai musta.
Tapahtumasta on kirjattu rikosilmoitus ja poliisi pyytää asiasta vihjeitä, joista voi ilmoittaa seuraavin tiedoin:
Vihjepuhelinp. 0295 417 259
WhatsApp -viestit ja teksti/kuva -viestitp. 050 411 7655
Sähköpostivihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory