Torstai-illan tapahtumia

NordenBladet — Valkeakoski klo 16:55; poliisi sai useita ilmoituksia henkilöautoilijan poikkeavasta ajotavasta. Autolla oli ilmoituksen mukaan ajettu miten sattuu eikä se pysynyt kaistallaan. Tuntomerkkejä vastaava henkilöauto löytyi Tallinmäen alueelta p-alueelle pysäköitynä. Kuljettaja oli paikalla. Autoa kuljettanut mies puhalsi alkometriin törkeään rattijuopusepäilyyn yltäneet lukemat. Hänet vietiin verikokeisiin.
Tampere Kaukajärvi klo 18:34; Kangasalantiellä poliisi tarkisti autoa kuljettaneen miehen ajokunnon. Kuljettaja oli selkeästi päihtyneen oloinen. Huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Kuljettajan hallusta löytyi huumaavia lääkkeitä, joihin hänellä ei ollut reseptiä. Kuljettaja oli ajokiellossa. Hänellä on vuoden sisällä 17 aikaisempaa ajo-oikeudetta ajoa. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.
Poliisipartio pysäytti perjantain puolella klo 00.52 henkilöauton Suluntiellä Jyväskylässä. Autoa ajoi ajo-oikeudeton keski-ikäinen mies yksi matkustaja kyydissään. Kuljettaja puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatestin tulos oli positiivinen. Mies vietiin verikokeisiin rattijuopumus- ja huumausaineen käyttörikosepäilyn takia.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory