Asuntomurto lauantaina 28.12. Sipoossa – ulkomaalaiset tekijät kiinni sunnuntaina Vantaalla

NordenBladet —

31.12.2019 klo 13.55Itä-Uusimaa
Sipoossa Martinkyläntiellä murtauduttiin lauantai-iltana 28.12.2019 omakotitaloon. Taloon oli päästy sisään ikkuna rikkomalla. Asunnon asukkaat eivät olleet tapahtuma-aikana kotona. Asunnosta anastettiin koruja ja muita arvoesineitä.
Poliisi sai asuntomurrosta ilmoituksen, mutta epäillyt tekijät olivat ehtineet poistua asunnolta ennen poliisin paikalle tuloa. Tekijöiden käytössä ollut auto pysäytettiin saman illan aikana Vantaan Ilolassa. Auton kuljettaja otettiin kiinni, mutta kolme auton kyydissä ollutta miestä pakenivat juosten läheiseen metsikköön ja pääsivät karkuun.
Helsingin poliisilaitoksen liikkuvan rikollisuuden ja Itä-Uudenmaan poliisin rajat ylittävän rikollisuuden tutkintaryhmät pääsivät varsin pian tekijöiden jäljille. Jo sunnuntai-aamuna 29.12. Vantaalla sijaitsevasta yksityisasunnosta otettiin kiinni kolme muuta asuntomurtoon epäiltyä miestä. Asunnosta löydettiin myös asuntomurron yhteydessä anastettua omaisuutta. Kiinnioton yhteydessä epäillyt tekijät yrittivät hävittää anastettua omaisuutta muun muassa huuhtomalla niitä alas wc:n viemäristä ja heittämällä ikkunasta ulos.
Tutkinnassa on selvinnyt, että epäillyt tekijät ovat Georgian kansalaisia jotka olivat tulleet maahan vain joitakin päiviä ennen tekoa.
Tänään 31.12. Itä-Uudenmaan käräjäoikeus vangitsi kaikki neljä epäiltyä todennäköisin syin törkeästä varkaudesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory