Kuorma-autosta irtosi rengas Kontiolahdella

NordenBladet — Kuorma-autosta vauhdissa irronnut rengas oli törmännyt vastaan tulleeseen ambulanssiin Kontiolahdella, Kajaanintiellä, lauantaina kello 7.15. Törmäyksessä ei ollut tullut henkilövahinkoja, mutta ambulanssi oli vaurioitunut hinauskuntoon.
Joensuulaisen 27-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Joensuussa Raatekankaalla lauantaina kello kuuden jälkeen. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 2,46 promillea. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu epäily miehen ajokunnosta.
Kontiolahden Lehmossa, Ensolantiellä oli rikottu ulko-oven ikkunalasi kauppaliikkeestä, lauantaina kello 1.07. Hätäkeskukseen oli tullut ilmoitus vartiointiliikkeeseen tulleesta murtohälytyksestä. Valvontakamerakuvissa näkyy, kun kaksi nuorta miestä lyövät vasaraa muistuttavalla esineellä ikkunan rikki. Toisella nuorella on päällään ruskea takki, valkoinen huppu ja vaaleat housut ja toisella siniset housut ja musta takki.
Mahdollisia havaintoja edellä mainittuun liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory