Turun pääpoliisiaseman päivittäisrikostutkinnan tiedote 1.12.2019

NordenBladet —

01.12.2019 klo 08.37Lounais-Suomi
Turun pääpoliisiaseman päivittäisrikostutkinnan tiedote 1.12.2019
Pikkujoululauantai piti Turun poliisin partiot työn touhussa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Yön aikana kirjattiin useita pahoinpitely-ilmoituksia, useita eriasteisia rattijuopumus-ilmoituksia ja poliisin suojiin päätyi syystä tai toisesta lähemmäs 20 henkilöä. Pahoinpitelyjä tapahtui Turun alueella sekä yksityisasunnoissa että Turun keskustassa.
Törkeä rattijuopumus Turussa
Poliisipartiota vastaan ajoi lauantaina 30.11.2019 klo 21.00 aikaan Turun Nuijamaankadulla henkilöauto, jota kuljetti vuonna 1988 syntynyt mies. Mies puhalsi alkometriin 1,6 promillea. Myöhemmin poliisitalolla suoritetun tarkkuusalkometripuhalluksen tulos oli 0,8 mg/l. Miehen ajo-oikeus oli päättynyt eli häntä epäillään törkeän rattijuopumuksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Rattijuopumus Turussa
Lauantaina 30.11.2019 klo 23.40 aikaan Turun Uudenmaantiellä poliisipartiota vastaan ajo henkilöauto, jonka kuljettaja yritti luistattaa autoa puolelta toiselle tahallisesti. Poliisipartio lähti auton perään ja saavutti sen Hautausmaantiellä, missä auto yllättäen tekikin U-käännöksen. Auton matka jatkui Kaskenkadulle ja lopulta Kurjenmäenkadulle, jonne auto saatiin pysähdyksiin. Kuljettajana toimi vuonna 1994 syntynyt mies. Mies kertoi juoneensa juuri alkoholia ja tästä syytä alkometripuhallus oli 3,64 promillea. Myöhemmin poliisiasemalla tarkkuusalkometripuhallus oli 0,48 mg/l, joten miestä epäillään rattijuopumuksesta. Häntä epäillään myös liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, koska hänellä ei ole koskaan ollut ajokorttia.
Kortiton Turussa
Lauantaina 30.11.2019 klo 23.49 poliisi pysäytti Turun Lähetinkadulla henkilöauton, jonka kuljettaja oli vuonna 1995 syntynyt mies. Miehen ajokunto oli kunnossa, mutta ajokortti puuttui. Miehellä ei ole koskaan ollut ajo-oikeutta ja kyseinen kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta oli 24. kerta vuoden sisällä.
Rattijuopumus Turussa
Sunnuntaina 1.12.2019 klo 02.10 aikaan poliisipartio havaitsi Aurasillalta Kaskenkadulle päin punaista valoa kääntyvän pakettiauton. Auto pysäytettiin Kaskenkadulle ja kuljettajaksi ilmeni vuonna 1980 syntynyt mies. Hän puhalsi alkometriin 2,80 promillea. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Veren lopullinen alkoholipitoisuus selviää verikokeiden tulosten valmistuttua.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory