Liikennevahinkoja Porissa

NordenBladet — Keskiviikkona kello 09.50 aikaan sattui pakettiauton ja polkupyöräilijän välinen yhteentörmäys Ulvilantiellä Mikkolassa. Porilainen nainen oli polkenut pyörällä Ulvilantien vieressä kulkevalla kevyenliikenteenväylällä kohti Porin keskustaa ja ollessaan suojatiellä pyörätien jatkeella oli kulkusuunnastaan oikealta kolmion takaa ramppia pitkin tullut pakettiauto ja siihen kytketty perävaunu jättäen väistämättä suojatiellä olleen pyöräilijän. Pyöräilijä törmäsi pakettiauton vasempaan kylkeen ja törmäyksessä pyöräilijä loukkasi ainakin jalkaansa niin, että hänet kuljetettiin paikalta Satasairaalaan hoitoon.
Kello 17.10 aikaan sattui pakettiauton ulosajo Porissa Sepänpellontiellä. Autoa kuljettanut porilainen nainen oli tullut VT11 ramppia alas kohti Sepänpellontietä ja kertomansa mukaan nukahtanut sillä seurauksella, että auto oli ajautunut päin Sepänpellontie 27 kohdassa olevaa katuvalaisinpylvästä. Nainen ei loukannut itseään, auto vaurioitui keulasta ajokunnottomaksi ja valaisinpylväs vääntyi ja valaisin oli pudonnut alas.
Illalla kello 19.45 aikaan henkilöautoa kuljettanut porilainen nainen törmäsi liikennejakajaan Porissa Satakunnankadun ja Lentoasemantien rsiteyksessä. Nainen oli ajanut Ravintietä Satakunnankadun suuntaan kun Satakunnankadun ja Lentoasemantien risteyksessä auto ajautui liikaa kadun keskiosaan ja törmäsi heti Lentoasemantien risteyksen jälkeen olevaan liikennejakajaan. Kuljettaja ei loukannut itseään mutta auto vaurioitui pahoin etuosastaan. Liikennejakajan kaikki liikennemerkit vahingoittuivat pahoin.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory