Rivitalon tulipalo Enossa

NordenBladet — Pohjois-Karjalan poliisilla oli useita erilaisia hälytystehtäviä keskiviikon ja torstain aikana.Rattijuopumus KesälahdellaKesälahdella henkilöauton kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kuljettamalla henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena. Poliisipartio puhallutti keskiviikkona iltapäivällä ajoneuvon kuljettajan keskustan alueella. Partio oli kiinnittänyt huomiota auton hitaaseen vauhtiin. Ajosta ei aiheutunut sivullisille vahinkoa. Rivitalon tulipalo EnossaPoliisille tuli torstaiaamuna ilmoitus rivitalon tulipalosta Enon taajamassa. Palosta oli aiheutunut vahinkoja useammalle huoneistolle. Palon syttymissyystä ei vielä ole tietoa, mutta poliisi suorittaa asiassa palonsyyn tutkintaa yhdessä paloviranomaisten kanssa. Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Poliisi pyytää Enon taajaman alueella liikkuvia välttämään liikkumista palopaikalla. Mahdollisia havaintoja edellä mainittuun asiaan liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi (vihjeet.ita-suomi%40poliisi.fi), vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15. 

Pohjois-Karjalan poliisilla oli useita erilaisia hälytystehtäviä keskiviikon ja torstain aikana.

Rattijuopumus Kesälahdella

Kesälahdella henkilöauton kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kuljettamalla henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena. Poliisipartio puhallutti keskiviikkona iltapäivällä ajoneuvon kuljettajan keskustan alueella. Partio oli kiinnittänyt huomiota auton hitaaseen vauhtiin. Ajosta ei aiheutunut sivullisille vahinkoa.

 

Rivitalon tulipalo Enossa

Poliisille tuli torstaiaamuna ilmoitus rivitalon tulipalosta Enon taajamassa. Palosta oli aiheutunut vahinkoja useammalle huoneistolle. Palon syttymissyystä ei vielä ole tietoa, mutta poliisi suorittaa asiassa palonsyyn tutkintaa yhdessä paloviranomaisten kanssa. Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Poliisi pyytää Enon taajaman alueella liikkuvia välttämään liikkumista palopaikalla. Mahdollisia havaintoja edellä mainittuun asiaan liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi (vihjeet.ita-suomi%40poliisi.fi), vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15. 

 

Auton takalasi rikottiin  Joensuun Noljakassa

Kadun varteen pysäköidystä henkilöautosta oli rikottu takalasi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Tekijästä ei ole poliisilla tietoa. Mahdollisia havaintoja edellä mainittuun asiaan liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi (vihjeet.ita-suomi%40poliisi.fi), vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15. 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory