Joensuussa ryöstettiin sähköpotkulauta

NordenBladet — Joensuussa ryöstettiin 14 -vuotiaalta sähköpotkulauta Siihtalassa rautatiesillan alla. Henkilöauto törmäsi sähköavusteiseen pyörätuoliin Joensuussa. Rattijuoppo törmäsi toiseen autoon Outokummussa. Vahingontekoja Joensuussa.14 -vuotiaalta ryöstettiin sähköpotkulauta Joensuussa Siihtalan rautatiesillan alla lauantaina noin kello 15.30. Sähköpotkulautailija oli ollut pysähtyneenä sillan alla, kun tekijä oli tullut paikalle ja pyytänyt saada lainata sähköpotkulautaa. Saatuaan kieltävän vastauksen hän oli sanonut kaksi kertaa hänellä olevan puukon, tämän jälkeen tekijä oli saanut laudan haltuunsa ja poistunut sillä keskustan suuntaan. Poliisi tutkii tapahtunutta ryöstönä.

Joensuussa ryöstettiin 14 -vuotiaalta sähköpotkulauta Siihtalassa rautatiesillan alla. Henkilöauto törmäsi sähköavusteiseen pyörätuoliin Joensuussa. Rattijuoppo törmäsi toiseen autoon Outokummussa. Vahingontekoja Joensuussa.

14 -vuotiaalta ryöstettiin sähköpotkulauta Joensuussa Siihtalan rautatiesillan alla lauantaina noin kello 15.30. Sähköpotkulautailija oli ollut pysähtyneenä sillan alla, kun tekijä oli tullut paikalle ja pyytänyt saada lainata sähköpotkulautaa. Saatuaan kieltävän vastauksen hän oli sanonut kaksi kertaa hänellä olevan puukon, tämän jälkeen tekijä oli saanut laudan haltuunsa ja poistunut sillä keskustan suuntaan. Poliisi tutkii tapahtunutta ryöstönä.

 

Henkilöautoilija oli ajanut Joensuussa Suvantosillan suunnasta Rantakadun kiertoliittymään, tarkoituksenaan jatkaa kiertoliittymästä Suvantokadulle lauantaina noin kello 15.30. Kiertoliittymästä Suvantokadun suuntaan lähtiessään, autoilija oli hidastanut ja antanut tietä jalankulkijalle. Samaan aikaan vastakkaisesta suunnasta, henkilöautosta katsottuna oikealta puolen, oli tullut sähköavusteinen pyörätuoli ja kääntynyt suojatielle, osuen suojatiellä henkilöauton oikeanpuoleiseen etukulmaan.

Ensihoito kuljetti pyörätuolilla liikkuneen tarkistettavaksi. Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

 

Henkilöauton kuljettaja puhalsi 1,84 o/oo törmättyään toiseen autoon Outokummussa parkkipaikalla lauantaina kello 16 jälkeen. Poliisi tutkii tapausta törkeänä rattijuopumuksena.

 

Joensuussa Pohjolankadulla, autokatoksessa ollutta pakettiauton konepeltiä ja viereistä sähkökeskusta on töhritty spraymaalilla perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Joensuussa Kalavankadulla pysäköintialueella on rikottu henkilöauton takaikkuna lauantaina päivällä.

 

Havaintoja ryöstöstä ja vahingonteoista voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08 – 16.15

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory