Forssassa kovan kännin kuljettaja liikenteessä autolla

NordenBladet — Hämeen polisiilla oli vuorokauden aikana 260 tehtävää. Poliisin suojiin päätyi 20 henkilöä. Poliisia työllisti kummallakin kenttäjohtoalueella niin liikennetehtävät kuin häiriökäyttäytymiset.PÄIJÄT-HÄME

Hämeen polisiilla oli vuorokauden aikana 260 tehtävää. Poliisin suojiin päätyi 20 henkilöä. Poliisia työllisti kummallakin kenttäjohtoalueella niin liikennetehtävät kuin häiriökäyttäytymiset.

PÄIJÄT-HÄME

Kello 14.30 aikaan jäi Lahdessa Kauppakadulla sijaitsevassa tavaratalossa kiinni näpistyksestä 43-vuotias mies. Mies oli anastanut myymälästä erilaisia työvälineitä 15 euron arvosta ja poistunut kassalinjan läpi maksamatta tuotteita. Mies on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni erilaisista omaisuusrikoksista 15 kertaa.

Kello 16.50 aikaan pysäytti partio Lahdessa Tapparakadulla pakettiauton tarkastusta varten. Autoa kuljettaneella 38-vuotiaalla miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Mies on jäänyt viimeisen vuoden aikana kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta kiinni kuusi kertaa.

Kello 01.30 pysäytti partio Lahdessa Salpausselänkadulla henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut 27-vuotias mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Mies kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeesen, joka vahvisti epäilyn.

Kello 02.30 aikaan pysäytti partio henkilöauton tarkastusta varten Heinolassa Lusintiellä. Autoa kuljettanut 56-vuotias mies puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Miehellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta. Mies toimitettiin tarkkuusalkometrikokeeseen, joka vahvisti törkeän rattijuopumus epäilyn.

KANTA-HÄME

Kello 12.30 aikaan partio oli jalkaantuneena Hämeenlinnan keskustassa, kun se havaitsi miehen, joka poliisit havaittuaan kääntyi äkkiä ympäri ja lähti juoksemaan poispäin partiosta. Mies yritti päästä lähistöllä olevan talon rappukäytävään, mutta partio tavoitti hänet ennen sinne pääsyä. 19-vuotiaalle miehelle suoritettiin turvallisuustarkastus ja hänen hallustaan löytyi huumausaineeksi luokiteltuja lääkkeitä, joihin hänellä ei ollut reseptejä. Miehellä oli myös voimassa oleva etsintäkuulutus. Mies toimitettiin poliisiasemalle selvittelemään asioitansa.

Kello 23.30 aikaan tuli Forssasta Wahreninkadulta ilmoitus, jonka mukaan auto oli törmännyt pysähtyneen auton vasempaan etukulmaan. Auto ei ollut pysähtynyt selvittämään asiaa, vaan oli jatkanut matkaansa Statuksen parkkipaikan läpi kohti Wahreninkadun päässä olevaa piippua. Auto oli tämän jälkeen suistunut kukkapenkkiin Kirjaston edessä. Kuljettaja oli poistunut autosta, mutta hänet tavoitettiin lähistöltä. 19-vuotias mies puhalsi 3.45 o/oo poliisin seulonta-alkometriin ja hänet kuljetettiin verikokeisiin.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory