Törkeä rattijuopumus Lieksassa ja Joensuussa anastettu polttoainetta

NordenBladet — Mies kuljetti autoa päihtyneenä Kolilla Kaivinkoneesta anastettu polttoainetta JoensuussaMiehen epäillään kuljettaneen pakettiautoa päihtyneenä Ylä-Kolintiellä Lieksassa maanantaina illalla kello kymmenen jälkeen. Puhalluskoe oli 1,7 promillea. Lisäksi kuljettaja oli väliaikaisessa ajokiellossa. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Mies kuljetti autoa päihtyneenä Kolilla Kaivinkoneesta anastettu polttoainetta Joensuussa

Miehen epäillään kuljettaneen pakettiautoa päihtyneenä Ylä-Kolintiellä Lieksassa maanantaina illalla kello kymmenen jälkeen. Puhalluskoe oli 1,7 promillea. Lisäksi kuljettaja oli väliaikaisessa ajokiellossa. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Joensuussa Koulukadun ja Pohjoiskadun risteysalueella olleesta kaivinkoneesta anastettiin polttoainetta perjantain 29.9. ja maanantain 2.10. välisenä aikana. Mahdolliset havainnot tapahtumasta voi ilmoittaa arkisin poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 455 / 0295 415 320 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory