Pahoinpitelyiden värittämä viikonlopun aloitus Pohjois-Karjalassa

NordenBladet — Poliisin tietoon on tullut ainakin 3 pahoinpitelyä Pohjois-Karjalan alueella pe-la välisenä yönä. Lisäksi päihtynyt kuljettaja törmäsi toiseen autoon Joensuussa.Päihtynyt kuljettaja Joensuun OtsolassaHätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan henkilöauto oli parkkipaikalla törmännyt toiseen Joensuun Otsolassa. Poliisipartio tapasi autosta päihtyneen kuljettajan, jolle tehty puhalluskoe osoitti 1,56 promillea. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Auton kyydissä olleelta matkustajalta löytyi samassa yhteydessä huumausaineita hallusta.

Poliisin tietoon on tullut ainakin 3 pahoinpitelyä Pohjois-Karjalan alueella pe-la välisenä yönä. Lisäksi päihtynyt kuljettaja törmäsi toiseen autoon Joensuussa.

Päihtynyt kuljettaja Joensuun Otsolassa

Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan henkilöauto oli parkkipaikalla törmännyt toiseen Joensuun Otsolassa. Poliisipartio tapasi autosta päihtyneen kuljettajan, jolle tehty puhalluskoe osoitti 1,56 promillea. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Auton kyydissä olleelta matkustajalta löytyi samassa yhteydessä huumausaineita hallusta.

Grillin edustalla pahoinpitely Nurmeksessa

Nurmeksesta oli grillin edustalta ilmoitettu hätäkeskukseen pahoinpitelystä. Paikalla selvisi poliisipartiolle,että kaksi miestä oli tapellut paikalla. Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä. Tapauksessa ei tullut vakavia vammoja.

Huoltoasemalla pahoinpitely Liperissä

Liperissä oli Ilmoituksen mukaan kaksi miestä tappellut huoltoasemalla. Paikalla selvisi poliisipartiolle, että kahdella miehellä oli ollut riitaa ja seurueen siirryttyä huoltoasemalle, oli toinen lyönyt toista nyrkillä naamaan.Ensihoito tarkasti uhrin vammat. Tekijä oli ehtinyt poistua paikalta ennen poliisin saapumista. Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä.

Pahoinpitely Joensuun keskustassa

Poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän, jonka ilmoitustietojen mukaan mieshenkilö oli lyönyt naista silmäkulmaan nyrkillä Joensuun keskustassa. Tekijä oli poistunut paikalta ennen poliisin saapumista. Lyömistä ennen oli vietetty iltaa yhdessä. Tekijä on poliisin tiedossa. Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory