Etelä-Kymenlaaksossa huumaantuneena liikenteessä

NordenBladet — Viikonloppuna varastettiin myös työmaalta täryttimetHenkilöautolla ajaneen mieskuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Kotkassa, Mussalontiellä myöhään perjantai-iltana. Kuljettajalle suoritettu huumausaine-pikatesti antoi positiivisen tuloksen kokaiinille.

Viikonloppuna varastettiin myös työmaalta täryttimet

Henkilöautolla ajaneen mieskuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Kotkassa, Mussalontiellä myöhään perjantai-iltana. Kuljettajalle suoritettu huumausaine-pikatesti antoi positiivisen tuloksen kokaiinille.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen Haminan Viipurinkadulla. Huumausaine-pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille.

Lauantaiyönä Karhulassa Temppelikadun ja Kalevantien risteyksessä anastettiin puhelin käsilaukusta. Asianomistaja kaadettiin maahan ja puhelin vietiin laukusta. 

Lauantai-illan ja sunnuntaiaamun välisenä aikana Kotkan Karhulassa Ahlströmintiellä sijaitsevalta työmaalta ilmoitettiin anastetuksi kaksi polttoainekäyttöistä tärytintä.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory