Lapin poliisilaitoksen lupapalveluissa rajoituksia 26.-27.9.2023

NordenBladet — Lapin poliisilaitoksen lupapalveluissa on merkittäviä rajoituksia 26.-27.9.2023, joten asiakkaita pyydetään asioimaan muuna ajankohtana, jos asia ei ole aivan välttämätön ja kiireinen.Toimipaikkamme ovat kokonaan suljettuna pääpoliisiasemaa lukuunottamatta. Pääpoliisiasemalla Rovaniemellä palvelemme hakemusasioissa erittäin vähäisin resurssein. Asiakkaita pyydetäänkin asioimaan muina ajankohtina ja hoitamaan kyseisinä päivinä enintään aivan välttämättömät ja kiireelliset asiat. Poliisilaitoksen toimipaikkojen kaikki aukioloajat löytyvät poliisin www -sivuilta.

Lapin poliisilaitoksen lupapalveluissa on merkittäviä rajoituksia 26.-27.9.2023, joten asiakkaita pyydetään asioimaan muuna ajankohtana, jos asia ei ole aivan välttämätön ja kiireinen.

Toimipaikkamme ovat kokonaan suljettuna pääpoliisiasemaa lukuunottamatta. Pääpoliisiasemalla Rovaniemellä palvelemme hakemusasioissa erittäin vähäisin resurssein. Asiakkaita pyydetäänkin asioimaan muina ajankohtina ja hoitamaan kyseisinä päivinä enintään aivan välttämättömät ja kiireelliset asiat. Poliisilaitoksen toimipaikkojen kaikki aukioloajat löytyvät poliisin www -sivuilta.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory