Poliisi pyytää havaintoja kadoksissa olevasta 15-vuotiaasta

NordenBladet — Länsi-Uudenmaan poliisi pyytää havaintoja 15-vuotiaasta Eliis-Geilistä, joka on nähty viimeksi Espoossa perjantaina 15.9.Kadonnut on noin 172 senttimetriä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka. Hänellä on pitkät, yli olkapäiden ulottuvat vaaleanruskeat hiukset. Kadonneella on nenärengas ja useita korvakoruja. Hänellä on viimeksi ollut yllään vaaleat farkut, vaaleansininen huppari, mustat Niken lenkkitossut ja musta käsilaukku.Kadonnut liikkuu usein Kaitaa-Kivenlahti -alueella.Poliisi pyytää akuutit havainnot hätänumeroon 112. Jos kadonneen sijainnista on muuta tietoa, pyydetään tiedot sähköpostiosoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 413 031 (vastaaja).

Länsi-Uudenmaan poliisi pyytää havaintoja 15-vuotiaasta Eliis-Geilistä, joka on nähty viimeksi Espoossa perjantaina 15.9.

Kadonnut on noin 172 senttimetriä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka. Hänellä on pitkät, yli olkapäiden ulottuvat vaaleanruskeat hiukset. Kadonneella on nenärengas ja useita korvakoruja. Hänellä on viimeksi ollut yllään vaaleat farkut, vaaleansininen huppari, mustat Niken lenkkitossut ja musta käsilaukku.

Kadonnut liikkuu usein Kaitaa-Kivenlahti -alueella.

Poliisi pyytää akuutit havainnot hätänumeroon 112. Jos kadonneen sijainnista on muuta tietoa, pyydetään tiedot sähköpostiosoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 413 031 (vastaaja).

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory