Mopo matkailuauton kylkeen Ahmovaarassa Valtatie kuudella.

NordenBladet —

11.08.2020 klo 10.30Itä-Suomi
Juuassa, VT6:lla, Ahmovaaran risteyksessä sattui mopon ja matkailuauton välinen kolari maanantaina puolenpäivän aikaan. Joensuun suuntaan oli matkalla kaksi mopoa sekä matkailuauto. Mopot ajoivat tien reunassa peräkkäin ja matkailuauto tuli heidän takaa.
Alkutietojen mukaan matkailuauton kuljettaja alkoi ohittaa mopoilijoita, mutta havaitsi samalla hetkellä ensimmäisen popoilijan heilauttavan kättään vasemmalle kääntymisen merkiksi.Matkailuauton kuljettaja kertoi poliisille jarruttaneensa ja väistäneensä kohti vastaantulevien kaistaa. Samaan aikaa taaimmaisena tullut mopo oli lähtenyt ryhmittymään vasemmalle ja törmäsi matkailuauton kyljen takaosaan.
Ensimmäisen mopon 17-vuotias kuljettaja kertoi huomanneensa peilistä takaa lähestyvän auton ja peruneensa suunnitelman kääntymisestä.Taaimmaisena tulleen mopon 15-vuotiaalla kuljettajalla ei ollut kertomansa mukaan näkö eikä kuulohavaintoa takana tulleesta matkailuautosta. Mopossa ei myöskään ollut sivupeiliä.
Vaikka tilanteessa olivat kaikki ainekset synkkään lopputulokseen, pahemmilta vaurioilta saatettiin välttyä niin henkilöiden kuin ajoneuvojenkin osalta. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa nimikkeellä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory