Poliisi jatkaa tiiviisti Hasaniemen autopalon tutkintaa – pyytää havaintoja myös Hasaniemen alueelta

NordenBladet —

10.06.2020 klo 11.36Itä-Suomi
Poliisi on edelleen jatkanut Hasaniemessä maanantaina klo 02.38 hätäkeskukseen ilmoitetun autopalon tutkintaa. Palaneesta autosta löytyi vainaja. Palanut auto on merkiltään Volvo ja farmari-mallinen. Auto on sunnuntai-illan aikana ollut lähtenyt jossain vaiheessa liikkeelle Torikatu 35 parkkipaikalta. Auto on ajanut yöllä suurta nopeutta Länsikatua Tiedepuiston kohdalla kohti Hasaniemeä. Auto on suistunut tieltä hieman ennen Länsikadun ja Hasaniementien risteystä ja tämän jälkeen syttynyt palamaan.
Esitutkinnassa esille tulleiden seikkojen perusteella autolta on ulosajon jälkeen poistunut henkilö jalkaisin Linnunlahden rantaan ja edelleen Hasaniemen alueelle. Poliisi pyytää alueen asukkailta havaintoja Hasaniemen alueella tai lähistöllä jalkaisin liikkuneista henkilöistä, joilla olisi voinut olla tekemistä asian kanssa. Autolta poistunut henkilö on voinut loukata itseään ulosajossa tai tulipalossa. Poliisi on kiinnostunut myös Hasaniemen alueella olevasta valvontakameramateriaalista.
Asiaa tutkitaan edelleen törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja törkeänä kuolemantuottamuksena. Rikosnimikkeitä luonnollisesti arvioidaan esitutkinnan edetessä. Tällä hetkellä pidätettynä tai kiinniotettuna on yhteensä kuusi henkilöä. Yhteensä esitutkinnassa on ollut kymmenen henkilöä kiinniotettuna tai pidätettynä.
Kyseinen Volvo -henkilöauto on sunnuntai-illan aikana ollut parkissa Torikatu 35 osoitteessa. Sunnuntai-illan aikana Torikatu 35 kerrostalossa on ollut useampi poliisitehtävä, jotka liittyvät tapahtumiin. Näiden tehtävien osalta on käynnistetty esitutkinta huumausainerikos -nimikkeellä. Pidätetyt ja kiinniotetut liittyvät eri tavoin illan ja yön tapahtumiin.
Kaikki asiaan liittyvät vihjeet ja havainnot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory