Poliisi epäilee: Kerrostalohuoneistosta tiputettiin vajaita alkoholijuomatölkkejä Kalasatamassa

NordenBladet —

03.06.2020 klo 13.19Helsinki
Poliisi epäilee, että Kalasatamankadulla Helsingissä sijaitsevasta kerrostalosta pudotettiin tiistai-iltana 2.6.2020 alkoholijuomia sisältäviä tölkkejä kadulle aiheuttaen vaaraa jalankulkijoille. Poliisin saaman tiedon mukaan sivulliset ohikulkijat joutuivat väistelemään korkealta pudonneita tölkkejä.
Poliisipartiot ottivat kerrostalohuoneistosta kiinni kolme henkilöä vaaran aiheuttamisesta epäiltyinä. Heidät vietiin Pasilan poliisivankilaan. Rikoksesta epäillyt ovat alle 25-vuotiaita miehiä.
Poliisi kertoi julkisuuteen jo viime kuun alkupuolella, että poliisille oli siinä vaiheessa tehty kolme rikosilmoitusta, joiden mukaan samasta kerrostalosta on heitetty tai pudonnut esineitä, muun muassa numerokylttejä, paistinpannu ja lasisia esineitä. Nyt juttuja on tutkittavana tuorein tapaus mukaan lukien viisi. Poliisi selvittää, onko kaikista niistä syytä epäillä samaa tai samoja henkilöitä.
Rikosnimikkeet jutuissa ovat tutkinnan tässä vaiheessa vahingonteko tai vaaran aiheuttaminen. Nimikkeet saattavat tarkentua tutkinnan edetessä.
Poliisin tiedossa ei ole, että kukaan olisi loukkaantunut pudotettujen tavaroiden vuoksi. Ainakin osassa tapauksista toiminnasta on kuitenkin aiheutunut konkreettista vaaraa sivullisten terveydelle.
Poliisilla ei ole asiasta tällä erää muuta tiedotettavaa.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory