Kortittomia kuljettajia Vantaalla

NordenBladet — Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 1.6.2020
Vantaan alue
Rattijuopumus, liikenneturvallisuuden vaarantaminen, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikos
Vantaa, Petikko, 31.5.2020, klo 15.40
Hätäkeskus sai ilmoituksen, että pakettiauto oli ajanut Kehä III:n ja Vihdintien risteyksessä päin liikennemerkkejä. Poliisipartion saapuessa paikalle oli auto poistunut paikalta. Jonkin ajan kuluttua tuli uusi ilmoitus, että ko. auto oli ojassa Luhtitiellä. Partion päästyä paikalle oli auto Luhtitien ja pyörätien välissä olevalla nurmikolla ojassa poikittain. Kuljettajan paikalla oli noin 25-vuotias ajo-oikeudeton mies. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nolla promillea, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Kuljettaja käytettiin verikokeessa, minkä jälkeen partio kuulusteli hänet.
Kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta
Vantaa, Kivistö, 31.5.2020, klo 22.00
Poliisipartio pysäytti henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkastusta varten Lumikvartsinkadun päähän isolle parkkipaikalle. Noin 20-vuotias ajo-oikeudeton mieskuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nolla promillea. Kuljettajalla oli vuoden aikana 11 aiempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta. Partio kuulusteli kuljettajan tapahtumapaikalla.
Kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta
Vantaa, Metsola, 1.6.2020, klo 04.50
Kulomäentiellä poliisipartio pysäytti henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkastusta varten. Kuljettajaksi selvisi noin 20-vuotias mies, jolla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nolla promillea ja hänelle suoritettu huumepikatesti antoi negatiivien tuloksen. Hänellä oli vuoden aikana 13 aiempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta. Partio kuulusteli kuljettajan hänen omalla suostumuksellaan paikan päällä. Hänen auto takavarikoitiin poliisin haltuun rikoskierteen katkaisemiseksi.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory