Huumerattijuopumuksia Joensuussa ja Tohmajärvellä.

NordenBladet —

28.05.2020 klo 11.38Itä-Suomi
Joensuulainen -90 -luvulla syntynyt mies kuljetti henkilöautoa Joensuussa Nyyrikinkadulla keskiviikkona noin kello 18.30, kuljettaja oli silminnähden sekavan oloinen ja hän kieltäytyi huumepikatestistä. Koska hänen hallusta löytyi amfetamiinia sekä marihuanaa, poliisi epäilee hänen syyllistyneen rattijuopumukseen ja hänet käytettiin verikokeessa. Lisäksi häntä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sillä hänellä ei ollut henkilöauton kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta.
Joensuulaisen 90 -luvulla syntyneen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen keskiviikkona noin kello 19.30 Joensuussa Voimatiellä. Hänelle tehty huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen mm. amfetamiinille. Lisäksi häntä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sillä hänellä ei ollut henkilöauton kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta.
Joensuulainen -90 luvulla syntynyt mies kuljetti henkilöautoa Tohmajärven keskustassa keskiviikkoiltana noin kello 21, hän puhalsi 0,32 o/oo. Hänelle tehdyn huumepikatestin perusteella hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen sillä testin tulos oli positiivinen amfetamiinille. Hänellä ei ollut henkilöauton kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta.
Paikkakuntalainen -60 luvulla syntynyt mies kuljetti henkilöautoa Tohmajärven Onkamossa keskiviikkona puoliltapäivin ja puhalsi alkometriin 2,55 o/oo. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.
Lieksalaisen 90- luvulla syntyneen miehen epäillään syyllistyneen vesiliikennejuopumukseen Lieksassa Pielisellä keskiviikkona lähellä puoltayötä. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu että veneeseen oli alkanut tulla vettä. Pelastuslaitos hinasi veneen ja siinä olleet 3 miestä Lieksan satamaan. Veneen kuljettajana toiminut mies puhalsi poliisin alkometriin 1,64 o/oo.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory