Meri-lapissa kulottajat vauhdissa

NordenBladet — Tornio 16.5.2020 kello 20.47 pelastusrikkomus
Jokivarrentiellä Kukkolan kohdilla oli kulotettu ja tuli oli päässyt leviämään rakennukseen. Meri-lapin alueella on ruohikkopalovaroitus voimassa.
Tervola 21.5.2020 kello 14.10 pelastusrikkomus
Koivuntiellä Tervolan kirkonkylällä oli myös kulotettu ja kulo oli levinnyt naapurin tontille. Maastoa paloi yhteensä noin 40 aaria.
Kemi 23.5.2020 kello 00.05 kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos
Poliisipartio suoritti normaalia valvontaa Kemin keskustan alueella, jolloin he päättivät tarkistaa Pohjoisrantakadulla henkilöautoa kuljettavan miehen ajokunnon. Auton kuljettajana oli torniolainen 32-vuotias mies. Miehelle suoritettiin huumepikatesti, joka oli positiivinen amfetamiinille. Mies vietiin LPKS:ään verikokeeseen. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miehellä on vuoden sisällä 11 kpl kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta.
Simo 22.5.2020 varkaus
Simoniemen venesatamassa murtauduttiin veneeseen ja sisätiloista anastettiin työkaluja, kaasukeittimiä ja hätäraketteja.
Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot näistä asioista sähköpostitse osoitteeseen meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi tai arkisin puhelimitse numeroon 0295466156

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory