Etelä-Karjalassa omaisuusrikoksia ja törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen

NordenBladet —

30.04.2020 klo 14.51Kaakkois-Suomi
Imatralla Mansikkalan kaupunginosassa on vahingoitettu 27.-28.4.2020 välisenä aikana Tietäjäntalon kattoa repimällä irti kuusi kappaletta tuuletusputkien sadesuojia, pääoven rakenteita rikottu ja yritetty polttaa roska-astia.
Paikalla on havainto nuorisosta, omaisuusvahinkojen arvo ei tiedossa.
Lappeenrannassa keskiviikkona 29.4.2020 illalla toisilleen entuudestaan tuttujen naisen ja miehen välille oli syntynyt yksityisasunnossa riitaa jonka seurauksena mies oli lyönyt naista. Ennen poliisin saapumista mies oli poistunut, poliisipartio totesi naisen posken ja huulien olleen turvoksissa.
Miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn.
Keskiviikkona 29.4.2020 iltapäivällä poliisi suoritti nopeusvalvontaa Lappeenrannan Joutsenossa ja mittasi ulkopaikkakuntalaisen miehen kuljettaman henkilöauton nopeudeksi 50 km/h nopeusrajoitusalueella 110 km/h.
Tapahtumapaikalla on tietyömaa-alue ja vain toinen ajokaista käytössä, liikenne oli vilkasta. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Savitaipaleen keskustassa on murtauduttu 29.-30.4.2020 välisenä yönä ulko-oven lasi rikkomalla liiketiloihin ja pengottu kaappeja.
Alustavassa tarkastuksessa liiketiloista ei todettu mitään anastetun.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory