Poliisi pyytää edelleen havaintoja kadonneesta miehestä ja pyörästä

NordenBladet —

30.04.2020 klo 10.19Oulu
Oulussa katosi viikonloppuna nuori mies, joka on edelleen kadoksissa. Poliisi pyytää ihmisiä tarkistamaan omat pihapiirinsä tuntomerkkeihin sopivan miehen ja polkupyörän löytämiseksi.
Kadonneen tuntomerkit

18-vuotias
pituus 175cm, hoikka
vaaleat lyhyehköt hiukset
musta Häglöfsin takki, farkut, mustat kengät

Polkupyörän tuntomerkit

vihreä Jopo
edessä nastarengas

Poliisin saaman vihjetiedon perusteella viimeisin näköhavainto kadonneesta olisi lauantaiaamulta 25.4.2020 noin klo 06 aikaan Kaijonharju/ Kuivasjärven alueelta. Miehen oli nähty olevan liikkeellä polkupyörällä, joten ihmisten kannattaa tarkastaa pihapiirinsä laajemmaltakin alueelta mahdollisten uusien havaintojen varalta. Poliisi ja Vapaaehtoinen pelastuspalvelu ovat suorittaneet lähietsintää Kaijonharjun ja Kuivasjärven alueella. Poliisi jatkaa vielä tänään etsintöjä poliisikoiran avulla.
Kadoksissa oleva 18-vuotias Juho-Pekka Uusitalo oli ollut normaalisti viettämässä iltaa ystävien kanssa yksityisasunnossa Välivainiolla. Illanvieton jälkeen hän oli poistunut paikalta todennäköisesti vihreällä polkupyörällä.Poliisi on julkaissut kadonneen kuvan ja tuntomerkit Oulun poliisin Facebook -sivulla ja mediatiedotteessa sunnuntaina 26.4. Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki havainnot ja tiedot kadonneesta tai hänen käyttämästä polkupyörästä joko hätäkeskukseen 112 tai poliisin vihjenumeroon p. 0295 465 194.
Kuva kadonneestajpg, 43,7 kB

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory