Hämeen poliisin partiot valvovat vapun viettoa

NordenBladet — Hämeen poliisin partiot valvovat vapun viettoa koko Hämeen alueella. Pääpaino on yleisen järjestyksen ja turvallisuuden valvonnassa ja ylläpitämisessä. Kokoontumisrajoitusten noudattamista valvotaan myös, mutta mikäli kokoontumisesta ei aiheudu vaaraa yleiselle järjestykselle ja turvallisuudelle, poliisi pyrkii hoitamaan nämä tilanteet lähinnä ohjaamalla ja neuvomalla ihmisiä toimimaan kieltojen ja suositusten mukaisesti.
Hämeen poliisin Hämeenlinnan ja Lahden Ankkuritiimit sekä Lahden ennalta estävän toiminnan (EET) -tiimi tekevät vappuaattona kenttävalvontaa niin kaupunkien keskustoissa ja ympäristökunnissa. Tiimit keskittyvät erityisesti yleensä nuorien suosiossa olevien kokoontumispaikkojen valvontaan. On jokaisen vastuulla toimia niin, ettei edistä viruksen leviämistä tai altista riskiryhmiä. Ihan jokaisen toimilla on merkitystä ja siksi poliisi toivoo, että myös nuoret jaksaisivat olla kokoontumatta porukalla myös vappuna. Vetoammekin aikuisiin, jotta he seuraisivat lasten ja nuorten tekemisiä ja tarvittaessa ohjeistavat heitä.
Mitä paremmin ohjeita ja määräyksiä noudatetaan, sitä nopeammin päästään normaaliin arkeen. Eli perinteisille vapun kokoontumispaikoille ei pidä tänä vuonna mennä, sillä useista ryhmistä muodostuu äkkiä isoja joukkoja. Kannustamme kaikkia viettämään vappua kotona tai omalla pihalla. Yli 10 hengen kokoontumisrajoitukset ovat edelleen voimassa.
Vappua ei ole peruttu, vietetään sitä tänä vuonna etänä!

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory