Kellarikomerovaras piiloutui asuntonsa vessaan

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli tehtävämäärällisesti normaali arkivuorokausi. Tehtäviä oli vuorokauden aikana yhteensä 181, joista yövuoron aikana hoidettiin 56.
Hämeen poliisin alueella on ollut taas muutamia valepoliisien soittoja, joissa on yritetty saada ihmisiä luovuttamaan pankkitunnuksia soittajalle. Poliisi muistuttaa, ettei poliisi kysy missään olosuhteissa pankkitunnuksia eikä niitä pidä antaa puhelimessa kenellekään.
LAHTI. Partio tapasi tiistaiaamuna 30-vuotiaan ajokiellossa olevan miehen kuljettamassa henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena Valtatiellä 4 Mäkelässä. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Hän kieltäytyi huumausainepikatestistä. Mies käytettiin verikokeessa veren alkoholi- ja huumausainepitoisuuksien selvittämiseksi.
Hänen kuljettamansa autokaan ei ollut määräysten mukaisessa kunnossa. Auto oli määräaikaiskatsastamaton, ajoneuvovero oli erääntynyt ja se oli poistettu liikennekäytöstä 2019.
Poliisi tutkii asiaa rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksena ja ajoneuvorikkomuksena.
LAHTI. Ajo-oikeudeton kolmekymppinen mies tavattiin kuljettamassa henkilöautoa tiistai-iltana Kiveriönkadulla. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen ja kieltäytyi huumepikatestistä. Mies kertoi partioille käyttäneensä amfetamiinia aikaisemmin päivällä. Hänet käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi.
Miehellä on 10 aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä. Hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.
LAHTI. Hätäkeskus ilmoitti tiistaina kello 22.15 käynnissä olevasta varkaudesta Pilkotunmäenkadulla. Ilmoituksen mukaan kerrostalon kellarikomeroista kuului kolinaa. Ilmoittaja oli mennyt katsomaan kolinan aiheuttajaa ja hän oli nähnyt naisen poistuvan kellaritiloista matkalaukkua vetäen.
Partio sai tapahtumapaikkatutkinnassa selville, että useampaan kellarikomeroon oli murtauduttu. Ilmoittajan antamien tuntomerkkien perusteella tekijä, kolmekymppinen nainen löytyi asunnostaan. Hän ei suostunut tulemaan ulos asunnostaan, joten ovi avattiin huoltomiehen avaimella ja turvaketju katkaistiin. Nainen oli asuntonsa vessassa, josta hänet otettiin kiinni epäiltynä varkauteen.
HEINOLA. Partio sai hätäkeskukselta keskiviikkoaamuna kello neljä tehtävän Lakeasuontielle, jossa oli polttoainevarkaus käynnissä. Ilmoittajan mukaan tekijöinä olisivat mies ja nainen.
Partio tapasi kohteesta 24- vuotiaan miehen ja 32-vuotiaan naisen piilottelemassa lumiauran takana. Havaintojen mukaan heidän oli tarkoitus varastaa polttoainetta kuorma-autosta, mutta teko oli keskeytynyt tekijöiden tultua häirityksi. Kaksikko otettiin kiinni epäiltynä varkauden yritykseen.
HÄMEENLINNA. Kuusikymppinen mies törmäsi henkilöautolla polkupyöräilijään tiistaina iltapäivällä Kuralantien ja Marssintien risteyksessä. Henkilöauton kuljettaja oli ajanut Kuralantietä Marssitien suuntaan. Hän oli pysähtynyt Marssitien risteykseen STOP-merkille. Polkupyöräilijä ajoi kevyenliikenteenväylällä ja hänellä oli tarkoitus ylittää Kuralantie. Henkilöauton lähtiessä uudelleen liikkeelle törmäsi se polkupyöräilijään hiljaisella nopeudella.
Polkupyöräilijä oli kaatunut törmäyksen voimasta maahan ja hän oli kertomansa mukaan tuntenut kipua raajoissa. Hän meni sairaalaan tarkastukseen. Pyöräilijä oli kypärä päässä tapahtumahetkellä.
Henkilöauton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory