Rauman poliisiaseman päivittäistiedote viikonlopulta 25.-26.4.2020

NordenBladet —

26.04.2020 klo 13.54Lounais-Suomi
Poliisipartio pysäytti henkilöauton lauantaina 25.4.2020 noin klo 9 aikaan Raumalla Ottilantiellä. Miespuolinen kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin 0,69 mg/l ja hänet otettiin kiinni tarkkuusalkometripuhallusta varten ja tuotiin Rauman poliisiasemalle. Asemalla kuljettajalle suoritettiin tarkkuusalkometripuhalluskoe ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.
Poliisipartio pysäytti Rauman Hong Kongin edustalta liikkeelle lähteneen mopoilijan lauantaina 25.4.2020 klo 19.24 aikaan. Aikuinen miespuolinen kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 2,55 promillea. Hänet otettiin kiinni ja Rauman asemalla häneltä otettiin verikoe veren lopullisen alkoholipitoisuuden määrittämiseksi. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.
Rakenteilla olevaan omakotitaloon oli murtauduttu Rauman keskustassa torstain ja perjantain välisenä yönä 23.4. – 24.4.2020. Talosta oli viety erinäistä omaisuutta rakentamiseen liittyen, mm kompressori, lämpöpuhallin, porakone, kuviosaha ym. Poliisi pääsi tekijöiden jäljille nopeasti ja poliisipartion perjantai-iltana suorittamassa kotietsinnässä löytyi Rauman keskustan alueella sijaitsevasta kerrostaloasunnosta kyseiseltä työmaalta vietyä omaisuutta. Asunnosta tavattiin useita henkilöitä samalla etsinnällä ja kaksi nuorta aikuista miestä otettiin kiinni epäiltynä varkaudesta. Lisäksi asunnosta löytyi pieni määrä huumausainetta. Toista miehistä epäillään myös huumausainerikoksesta.
Molemmat kiinniotetut ovat viikonlopun aikana myöntäneet kyseisen varkausrikoksen ja selvittäneet myös perjantaina vielä kateisiin jääneen omaisuuden sijainnin. Rauman tutkinnan partio suoritti vielä sunnuntaina 26.4.2020 kotietsinnän ja lähes kaikki anastettu omaisuus saatiin takaisin omistajille. Samassa yhteydessä selvisi saman kaksikon tekemä skootterimopon anastus, joka saatiin myös selvitetyksi ja mopo palautettiin omistajalle. Mopo oli viety Hotelli Raumanlinnan takapihalta Valtakadulta aiemmin kuluneella viikolla. Mopoa oli purettu osiin eikä ollut enää ajokuntoinen.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory