Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 23.4.2020

NordenBladet —

23.04.2020 klo 13.39Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Törkeä rattijuopumus, liikenneturvallisuuden vaarantaminen
Vantaa, Vierumäentie 22.4.2020 klo 21.15
Poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän liikenneonnettomuudesta Vierumäentielle. Paikalla partio tavoitti kohdeauton ja sen kuljettajan paikalla istui 58-vuotias mies. Mies kertoi tulleensa kotiinsa, jolloin oli vahingossa peruuttanut törmäten naapurin roska-astiaan, ja auto oli jäänyt jumiin pihaan. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,07 mg/l ja hänet käytettiin verikokeessa humalatilan selvittämiseksi. Mies määrättiin myös väliaikaiseen ajokieltoon.
Pahoinpitely
Vantaa, Nuijatie 22.4.2020 klo 22.55
Poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän tappelusta kaupan pihalla. Paikalla selvisi, että 20-vuotiasta miestä oli lyöty nyrkillä kasvoihin, tämän jälkeen oli kaupan vartija tullut tekoon väliin ja tekijänä ollut mieshenkilö oli sitten poistunut paikalta. Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä. Uhri ja tekijä tuntevat toisensa.
Järjestystä ylläpitävän henkilön vastustaminen
Vantaa, Ratatie 23.4.2020 klo 0.40
Poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän Tikkurilan juna-asemalle. Paikalla selvisi, että 60-vuotias mies oli käyttäytynyt aggressiivisesti konduktöörejä kohtaan. Järjestyksenvalvojat olivat poistaneet miehen junasta, ja tässä yhteydessä mies oli vastustanut poistoa fyysisesti mm. nyrkkejään heiluttamalla. Poliisipartio otti miehen kiinni poliisilakiperusteisesti ja hän sai myös sakon tapauksesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory