Hämeessä pysäytettiin päihtyneitä kuljettajia illan ja yön aikana.

NordenBladet —

23.04.2020 klo 09.12Häme
Lahti. Kolmekymppisen miehen sekava illanvietto päättyi puoli kahdeksan aikaan kun poliisi otti hänet kiinni poliisilain perusteella. Mies oli mennyt Lahden Giganttiin ja oli siellä rikkonut hyllykön ja oli vetänyt tuotteita hyllyltä lattialle. Tämän jälkeen mies oli poistunut liikkeestä ja heittänyt kiviä Gigantin ja Prisman väliselle tietyömaa-alueelle. Yksi miehen heittämistä kivistä oli rikkonut kaivinkoneen ikkunan. Poliisipartio tapasi miehen lähistöltä ja otti hänet kiinni. Miestä epäillään vahingonteosta ja lievästä vahingonteosta.
Lahti. 4-tiellä Renkomäessä puoli kymmenen aikaan kuorma-autosta oli irronnut ajon aikana täysperävaunu, johon oli lastattu juomalavoja. Ajoneuvoyhdistelmä oli ajanut pohjoisen suunnasta kohti Renkomäkeä, kun noin kilometri ennen Renkomäen liittymää perävaunu oli irronnut kuorma-autosta ja törmännyt moottoritien keskikaiteeseen. Kukaan ei loukkaantunut tapahtumassa. Poliisi selvittää onnettomuuden syytä.
Lahti. 45-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Poliisipartio pysäytti auton Mukkulankadulla puoli kahden aikaan yöllä. Ilmeni, että autoa kuljettaneella miehellä ei ole voimassaolevaa ajo-oikeutta. Miehelle tehty huumausainepikatesti näytti positiivista ja mies käytettiin verikokeessa.
Hämeenlinna. 10-tiellä kello 19 aikaan poliisipartio pysäytti auton, jolla partio havaitsi olevan vaikeuksia pysyä kaistallaan. Autoa kuljettanut viisikymppinen mieskuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin 0,00 promillea. Miehelle tehtyhuumepikatesti näytti positiivista. Mies käytettiin verikokeessa. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
Hämeenlinna. Poliisi sai ilmoituksen ulos ajetusta autosta Forssan kantatiellä. Autoa kuljettanut nelikymppinen mies kertoi ajaneensa Vt10 suunnasta ja suistuneensa tien oikealle puolelle ojaan. Miehelle tehty huumepikatesti näytti positiivista ja seulonta-alkometritulos oli 0,00 promillea. Miehen kuljettamasta autosta oli ajoneuvovero erääntynyt. Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta. Häntä epäillään lisäksi liikenneturvallisuuden vaarantamisesta huumausaineen käyttörikoksesta ja ajoneuvoverorikkomuksesta.
Loppi. Poliisi sai ilmoituksen auton ulosajosta kello 19 jälkeen Vähikkäläntien ja Nyynäistentien risteyksessä. Auto oli törmännyt ja rikkonut liikennemerkin suistuessaan tieltä. Autoa kuljettanut kolmekymppinen mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,5promillea. Mies käytettiin verikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Jokioinen. Kahden aikaan yöllä poliisipartio ajoi auton perässä Forssan autokeitaalta tielle VT2 kohti Poria. Auton nopeus oli suurimmillaan 127km/h 80km/h alueella. Auto seilasi kaistallaan ja jarrutteli normaalista poikkeavasti. Poliisipartio pysäytti auton Jähijoentielle. Auton kuljettajaksi ilmeni parikymppinen mies, joka puhalsi seulonta-alkometriin 1,10 promillea ja huumepikatesti näytti positiivista. Miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Humppila. Poliisipartio pysäytti Jokioisilla aikaisemmin pysäytetyn auton Lasitehtaantiellä yöllä kolmen aikaan. Auton parikymppinen mieskuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,40promillea ja huumepikatesti näytti positiivista. Kuljettaja oli tällä kertaa eri mies kuin aikaisemmin. Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Autossa kyydissä ollut mies yritti estää poliisin virkatoimen suorittamista yrittämällä juottaa viinaa poliisin hallussa olleelle kuljettajalle sekä haraamalla vastaan poliisin puututtua asiaan. Miehen epäillään syyllistyneen haitantekoon virkamiehelle.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory