Rattijuopumuksia Suonenjoella ja Iisalmessa

NordenBladet — Keskiviikkoiltana poliisi sai tiedon henkilöauton ulosajosta Iisvedentiellä Suonenjoella. Henkilöautossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja, kukaan ei loukkaantunut ulosajossa. Kuljettajan epäillään olleen päihtynyt. Poliisi tutkii tapausta muun muassa törkeänä rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.
Keskiviikkona kello 18.00 aikaan poliisipartio tavoitti päihtyneen henkilöauton kuljettajan Iisvedentiellä Suonenjoella. Henkilöautoa kuljettanut eteläsuomalainen mies puhalsi alkometriin nollalukeman, mutta hänelle suoritetun huumepikatestin tulos antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Kuljettajalla oli kyydissä yksi matkustaja. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.
Iisalmessa Pohjolankadulla kello 20.00 aikaan poliisi tavoitti liikennevalvonnan yhteydessä henkilöautoa päihtyneenä kuljettaneen miehen. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe antoi nollalukeman, mutta hänelle suoritetun huumepikatestin tulos antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Autossa ei ollut kuljettajan lisäksi muita matkustajia. Poliisi tutkii asiaa rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.
——————-
Kuopion Suokadulla sijaitsevaan hyvinvointialana yrityksen toimitiloihin murtauduttiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä ulko-oven kautta. Toimitilasta anastettu kassakoneen kassalipas. Kassalippaassa ollut vähäinen määrä rahaa ja muita yrityksen papereita. Poliisi ei ole tavoittanut tekijää.
Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa soittamalla poliisin vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai lähettämällä tiedot sähköpostin kautta vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory